Det første ridestævne

Det første ridestævne

Foto: Pexels

Det første ridestævne. I aftes var der åbningsceremoni til OL 2024 i Paris, og inden længe skal de danske atleter i gang med ridesportsdisciplinerne, dressur, ridebanespringning og military. I dressuren kan vi heppe på et helt hold, og i de to andre discipliner er Danmark repræsenteret af en enkelt rytter i hver.

Alle er startet et sted

Alle er startet et sted, og alle stævneryttere har haft deres allerførste stævneoplevelse. Der er rigtig mange elementer at sætte sig ind i og forberede sig på inden den første stævnestart, og det kan virke uoverskueligt med alle de små detaljer, der skal være på plads.

Dansk Rideforbund gør det nemmere

Står du eller dit barn overfor at skulle starte sit første ridestævne, så har Dansk Rideforbund gjort det nemmere for dig. På deres hjemmeside ligger der en PDF fil tilgængelig, hvor du i ro og mag, kan gennemgå punkterne:

  • Tilmelding
  • Ankomst til stævnepladsen
  • På opvarmningen
  • På konkurrencebanen
  • Når konkurrencen er afsluttet
  • Nyttige links og gode råd

Kilde: Dansk Rideforbund

HorseJournal

Vi vil elske at høre om din første stævneoplevelse. Uanset om du er en erfaren rytter og dit første stævne ligger mange år tilbage, så er vi sikre på at du stadig husker det eller et af de første stævner. Har du netop debuteret til stævne, eller har du en vild, sjov eller rørende stævneoplevelse du gerne vil dele, så vil vi elske at bringe netop din stævnehistorie.

Skriv til os på [email protected] – Vi glæder os til at høre fra dig.

Du er naturligvis også altid velkommen til at oprette din egen profil på HorseJournal, og blogge om alle de emner omkring heste og ridesport der ligger dig på sinde.

Bedste hilsner Team HorseJournal

Seneste på HorseJournal

One thought on “Det første ridestævne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *