Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos All Sport Media ApS

Generelle oplysninger
All Sport Media ApS
CVR nr.: 40690255
Email: [email protected]

Priser
Hos All Sport Media ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Desuden forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
All Sport Media ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering
All Sport Media ApS tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 17 samme dag, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. All Sport Media ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
All Sport Media ApS
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnr. og kontonr. så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

I følge købeloven er der ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet. Fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected] I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

All Sport Media ApS

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.- Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Rettigheder
Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører All Sport Media ApS.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for All Sport Media ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]

All Sport Media ApS
Strandparksvej 5
CVR 40690255

Aftalens indgåelse
Når du køber et abonnement på HorseJournal, indgår du aftale med All Sport Media ApS som er udgiver.

Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering som dokumentation for aftalen på e-mail.  Husk at tjekke din spam-mailboks. Du kan til hver en tid få gensendt dine kvitteringer og fakturaer i forbindelse med abonnementsbetalinger ved at sende en anmodning herom til [email protected]

 

Med din accept af disse betingelser for abonnenter hos HorseJournal, giver du samtidig HorseJournal din accept til at sende dig e-mails med oplysninger vedr. opdateringer, services, løbende godkendelse af dine brugeroplysninger mv., samt nyhedsbreve og tilbud, som kan indeholde reklamer fra tredjemandsleverandører.

Når du køber et abonnement hos HorseJournal bliver de oplysninger, du afgiver ved tilmeldingen, registreret. Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven. Læs alt om HorseJournal´s persondatapolitik på websiden.

HorseJournal videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til tredjemand. Enhver undtagelse herfra kan kun ske med din personlige og forudgående tilladelse.

Betaling
Når du betaler dit abonnement med dankort eller kreditkort, accepterer du samtidig, at All Sport Media ApS automatisk kan trække penge på dit dankort eller kreditkort, hver gang abonnementet fornyes. Du har selv ansvaret for at opdatere dine betalingsoplysninger, hvis dit dankort eller dit kreditkort bliver spærret eller udløber. Det kan du gøre via selvbetjeningen.

Hvis du ikke har opdateret dine betalingsoplysninger rettidigt, vil dit abonnement blive opkrævet via indbetalingskort.

Betaling foretages online på www.horsejournal.dk ved oprettelse af abonnement. Herefter vil dit abonnement fortsætte løbende og betalingen trækkes automatisk på det kreditkort, der er tilmeldt ved oprettelsen. Vi modtager Visa Dankort og Mastercard.

Ved annullering af betaling fremsendes en rykker, pålagt gebyr på kr. 50 DKK.
Der tages forbehold for prisændringer og ændringer af abonnementsvilkår.

Kan betalingen ikke foretages via betalingskortet, så sender vi et indbetalingskort til dig på den oplyste e-mail. Du bedes betale dette indbetalingskort inden forfaldsdatoen. Ved manglende betaling sendes en rykkerskrivelse pålagt gebyr på kr. 100 pr. stk. Vi sender i alt 1 rykkerskrivelse til dig. Såfremt du stadig ikke har betalt for dit abonnement, suspenderes abonnementet og vi sender det skyldige beløb til inddrivelse hos vores advokat.

Enhver form for online pengeoverførsel til horsejournal.dk sker via en SSL-forbindelse. Det betyder, at der oprettes en krypteret forbindelse mellem dig og horsejournal.dk, så f.eks. kreditkortoplysninger ikke kan læses eller opfanges af andre. En SSL-forbindelse genkendes på, at der i din browsers statuslinje er et låseikon, hvor låsen er lukket.

HorseJournal har en indløsningsaftale med PBS. Dette indebærer, at vi opfylder særdeles høje krav til sikkerheden på horsejournal.dk

Til udlandet inkl. Grønland og Færøerne pålægger vi porto, der modsvarer vores omkostninger.

Kampagnetilbud
Hvis du ikke tidligere har haft et abonnement på et magasin, kan du, hvis det tilbydes, benytte dig af et kampagnetilbud. Hvis du tidligere har abonneret på dette magasin, kan du ikke benytte dig af et kampagnetilbud før tidligst seks måneder efter, at dit seneste abonnement er ophørt. Omgåelse af dette kan medføre krav om betaling og/eller lukning af abonnementet.

Køb af gavekort og gaveabonnement
Gavekort og aktiveringskoder til gaveabonnementer er gyldigt i 12 måneder fra købsdato. Hvis ikke gavekortet eller gaveabonnementet aktiveres inden for de 12 måneder, så vil gavekortet eller gaveabonnementet være ugyldigt. Du kan se udløbsdato på dit gavekort, når købet er gennemført.

Fortrydelsesretten for køb af gavekort eller gaveabonnement er 14 dage. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes du kontakte os på [email protected]. For mere information se næste afsnit om fortrydelsesret.

Indehaveren af gavekortet kan inden udløbet og op til 12 måneder efter anmode om at få tilbagebetalt beløbet. Dette kræver at gavekortet eller gaveabonnementet er ubrugt, det vil sige at gavekortet ikke er aktiveret. Udbetalingen vil ske ved overførsel til pengeinstitut.

Gavekort og gaveabonnementer kan kun indløses til levering i Danmark, og kan ikke ombyttes til andre aktuelle tilbud.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af første magasin ifølge forbrugeraftaleloven. I tilfælde af, at du fortryder dit køb af abonnement på HorseJournal, skal dette tilkendegives skriftligt til [email protected] eller sendes pr. brev til All Sport Media ApS

Husk fulde navn, adresse, mail og kundenummer.

Fortrydelsesretten regnes fra det tidspunkt, hvor du modtager dit første magasin eller en gavekortkode. Har du afgivet bestilling mandag den 1., har du frist til og med den 15. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du kan kun bruge din fortrydelsesret, hvis du endnu ikke har taget dit abonnement eller gavekortkode i brug. I praksis betyder det, at du ikke er påbegyndt læsning af et magasin, har aktiveret en gavekortkode og/eller har downloadet et magasin eller andet indhold.

Opsigelse
Dit abonnement er fortløbende, indtil du opsiger det skriftligt. Abonnementet kan kun opsiges ved udløb og derved ikke midt i en abonnementsperiode. Abonnementet stopper ikke, hvis du opsiger betalingsaftalen. Manglende betaling, nægtelse af modtagelse eller returnering af bladet betragtes ikke som en opsigelse og fritager dig ikke for betaling.

For at vi kan nå at registrere din opsigelse rettidigt skal den være os i hænde senest d. 1. i måneden forinden.

Eksempel: Hvis vi modtager din opsigelse senest 1. marts, får du tilsendt marts-udgaven. Modtager vi din opsigelse 3. marts, vil du også få tilsendt april-udgaven.

Ændring af dine oplysninger
Har du ændringer til dit abonnement, f.eks. adresseændringer, ændring af betalingsperiode, tilmelding til Betalingsservice med mere, gøres det via selvbetjeningen. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at skrive en mail til os på [email protected]

Det er dit eget ansvar at oplyse adresseændringer, da vi ikke automatisk får besked herom. Ændringer skal meddeles senest 14 dage før, de skal træde i kraft. Det samme gør sig gældende for midlertidig adresse eller ferieadresse.

Tilbud der inkluderer en velkomstgave
Indeholder dit velkomsttilbud en gave, sendes denne senest tre uger efter, at din indbetaling er registreret.

Hvis du tegner et abonnement med en tilhørende velkomstgave, hvor modtageradresse er en anden end betaleradresse, sendes gaven altid til betaler. Det gør sig dog ikke gældende, hvis betaler er bosiddende i udlandet. I dette tilfælde kan der kun tegnes abonnement uden gave.

Pakken bliver leveret med GLS eller PostNord, så derfor vigtigt at oplyse korrekt adresse, e-mail og mobilnummer. Har du ikke hentet pakken inden for tidsfristen – eller er den opgivne adresse forkert, kan den gensendes mod betaling på 75 kr. til dækning af porto og ekspedition.

Vi tager forbehold for udsolgte gaver.

Når du giver et abonnement i gave til en anden, så fortsætter abonnementet indtil det opsiges, medmindre andet er oplyst i tilbuddet. Indbetalingskort sendes til den oprindelige betaler.

HorseJournal fraskriver sig al ansvar angående forsendelse, returnering og/eller eventuel reklamation af hvervegaver. I tilfælde af førnævnte situationer vil abonnenten blive henvist direkte til leverandøren, som efterfølgende håndterer problematikken med det fysiske produkt.

Dog skal du henvende dig til HorseJournal først, som vil henvise til rette kontaktperson. Ved refundering i forbindelse med reklamation, vil HorseJournal tilbagebetale beløbet til abonnenten.

Ophavsrettigheder
Alt indhold relateret til levering af disse ydelser tilhører All Sport Media ApS eller tredjeparter. Al kopiering, distribution eller anden brug af dette indhold er forbudt uden skriftligt samtykke fra rettighedshaverne til indholdet. Du har som kunde ingen rettigheder til kommerciel brug, salg, videresalg, eksemplarfremstilling, distribution eller promovering af dette indhold.

Du har heller ingen rettigheder til brug, som kræver en licens til offentlig fremvisning. Du kan alene bruge indholdet på enheder, som du eller din husstand selv disponerer over til personlig brug. Uautoriseret brug kan indebære brud på gældende lovgivning, og All Sport Media ApS forbeholder sig retten til at retsforfølge dig for sådanne krænkelser.

Ændringer i vilkår og priser
All Sport Media ApS kan løbende ændre abonnementspriserne. Prisstigninger vil først træde i kraft for den efterfølgende betalingsperiode på dit abonnement. Du kan således opsige abonnementet i henhold til de almindelige opsigelsesregler for dit abonnement ved udgangen af din nuværende betalingsperiode, uden at prisstigningen således slår igennem for dig.

All Sport Media ApS kan løbende ændre og tilrette abonnementsbetingelserne på horsejournal.dk. Ved væsentlige ændringer vil du modtage en varsling via e-mail. Ved væsentlige ændringer kan aftalen opsiges med 14 dages varsel med virkning, fra ændringen træder i kraft.

Persondata
Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har ret til indsigt i dine personoplysninger. Du kan ændre i dine ved at benytte profilsiden på horsejournal.dk. Læs mere om hvordan vi behandler dine persondata under punktet herom.

Elektronisk henvendelse
Ved oprettelsen af et abonnement giver du os samtidig samtykke til, at All Sport Media ApS må kontakte dig via e-mail med vejledning i, hvordan du får mest ud af dit abonnement samt informationer om opdateringer, ændringer, indhold og lign. vedr. abonnementet. Du kan når som helst afmelde dette, enten direkte på horsejournal.dk, i e-mailen eller ved at sende en mail til [email protected]

Tvister
Tvister skal søges løst i mindelighed. Hvis parterne ikke kan komme til enighed, kan tvisten indbringes for passende klageorgan eller afgøres ved danske domstole og efter dansk ret. Du kan oprette en klagesag via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens side: klagonline.forbrug.dk. Hvis der ikke kan findes en løsning i samarbejde med Center for Klageløsning, har du mulighed for at indbringe din klage for Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse [email protected]