Top Blogger – Karina Josefsen

Top blogger - Karina Josefsen

Foto: Privat

Top Blogger – Karina Josefsen. I dette indlæg sætter vi fokus på en af vores dygtige og engagerede bloggere, Karina Josefsen, som skriver på HorseJournal i eget navn. Karina byder velkommen på bloggen med ordene: I mange år har jeg skrevet og skrevet. Rigtig mange faglige artikler, delt mine erfaringer, meninger og holdninger med alle dem der havde lyst til at læse med.

LÆS: Velkommen til bloggen og lær Karinas baggrund bedre at kende.

Foder

Vi er specielt glade for at have Karina med på vores platform, pga. hendes store viden om fodring af heste. Er du interesseret i at dykke ned i det emne, kan tre nedenstående indlæg helt sikkert være inspirerende at læse. Karina skiver bl.a.: “Grovfoderet er det vigtigste element i en foderplan og krybbefoderet er sekundært.” og envidere “En foderplan skal tilpasses den enkelte hest og behøver ikke indeholde 5-8 ingredienser. Fodring er spændende og behøver ikke være kompliceret. For mig er det blevet en “sport” at fodre vores egne heste så simpelt som muligt. Uden at gå på kompromis med deres sundhed og sætte hele familiens økonomi over styr.”

LÆS: Roe-, fiber-, eller græspiller

LÆS: De forbudte kulhydrater og fodermængden

LÆS: Mykotoksiner – hestens usynlige fjende

Føl

Karina deler også ud af sin viden om hopper og føl, og skriver bl.a.: “Sundhed og trivsel er nøgleordene, når vi skal sikre næste generation af rideheste. En avlshoppe har særlige behov og behovet varierer efter hvilken periode hoppen er i. Det er dyrt at avle og med tanke på hvad det koster at producere et afkom, så er det helt tosset ikke at have en god og korrekt fodring som høj prioritet, også selv om det koster lidt ekstra. Pengene er godt givet ud, når der fødes et sundt og velskabt føl, med de bedste forudsætninger for at blive en stærk og holdbar hest.” Er du interesseret i at dykke ned i indlæg om hopper og føl, så kan nedenstående anbefales:

LÆS: Min hoppe skal have føl i år

LÆS: Fodring i den sidste del af drægtigheden

LÆS: Foling – Forløb og gode råd

LÆS: Føl – fravænning og håndtering

Grooming

Karinas blog er i det hele taget et spændende mix. I indlægget “Hysterisk eller omhyggelig” skriver Karina om sin grooming rutine efter træning. Hun skriver bl.a. “I vores stald har vi en masse daglige rutiner og en af dem vi sætter meget højt, er den pleje vi giver hestene efter træning. Når vi sadler af. Mange ryttere bruger en del tid på at strigle og sadle op før rideturen. Det er selvfølgelig også en rigtig god ting, så man fanger evt. små skader eller andre ulykker, hygger sig med hesten o.s.v. Når vi gør meget ud af plejen efter træning, har det flere årsager. Vi kigger i ”alle kroge” efter skrammer og hævelser, men vi vægter også højt, at hestene er rene og vel tilpasse efter deres fysiske præstation.”

Hele after-work rutinen gennemgås i indlægget, som du kan læse via linket nedenfor.

LÆS: Hysterisk eller omhyggelig?

Tusind tak for dine super indlæg Karina. Vi glæder os til hver gang der er nyt fra dig.

Få et fulde overblik over alle indlæg på Karinas HorseJournal Blog lige her

Din egen blog på HorseJournal

Brænder du også for at dele dine viden, tanker og holdninger om hest, så er HorseJournal åben som platform for alle uanset alder, disciplin og indgangsvinkel til heste. Det er nemt og ligetil at oprette en profil, og starte med at blogge.

OPRET DIN EGEN HORSEJOURNAL BLOG LIGE HER

Vi tilbyder mailsupport alle hverdage – skriv blot til [email protected] hvor du også kan aftale tidspunkt for telefonisk support. Vi vil elske at byde dig velkommen i fællesskabet.

Seneste på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *