Top Blogger – Georgia Timmermann

Georgia Timmermann

Foto: Privat

Top Blogger – Georgia Timmermann. I dette indlæg sætter vi fokus på en af vores dygtige og engagerede bloggere, Georgia Timmermann, der står bag Georgia Horses. Georgias team består hovedsageligt af frivillige. Setuppet er undervisning, tilridning og kurser samt 2 stk. årlige ridelejre. 
Stalden rummer ca. 25 heste – heriblandt firmaets egne heste, rideskolens og heste der er i ridning for kunder.

Georgias Blog på HorseJournal

Georgia er rigtig god til at italesættelse emner fra både konkurrenceaspektet, trænervinklen, hestenes velfærd mm. Og så er hun rigtig god til at påskønne alle dem, der er en del af hendes hverdag, både hestene og de frivillige, der står klar til at hjælpe med både store og små opgaver.

Emnerne

Dyk ned i de forskellige emner på Georgias blog via nedenstående link. Georgia er en utrolig dejlig åben person, der brænder for at dele ud af sin viden og holdninger.

HESTEVELFÆRD: Kræver nyt sprogbrug i branchen.

TRÆNER: En god træner skal ikke kun tænke på økonomi?

FRIVILLIGT ARBEJDE: En dag hos Georgia Horses – Sara fortæller.

KONKURRENCE: Skal 5 års springe 120 cm. til Hingstekåringen i Herning?

KONKURRENCE: DRF indfører karakter for harmonisk ridt.

Din egen blog på HorseJournal

Brænder du også for at dele dine tanker og holdninger, så er HorseJournal åben som platform for alle uanset alder, disciplin og indgangsvinkel til heste. Det er nemt og ligetil at oprette en profil, og starte med at blogge.

Vi tilbyder mailsupport alle hverdage – skriv blot til [email protected] hvor du også kan aftale tidspunkt for telefonisk support. Vi vil elske at byde dig velkommen i fællesskabet.

Seneste på HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *