SoMe og Blog Inspo: Unboxing/ Empties

SoMe og Blog inspo. Unboxing/ Empties

Foto: HorseJournal

SoMe og Blog Inspo: Unboxing/ Empties – i dette indlæg udforsker vi de to former for indhold, som kan bruges både på din blog og på dine sociale medier – ja måske endda endnu bedre i samspil på begge platforme. Håber du finder det inspirerende.

De to formater tilbyder forskellige muligheder for at engagere dit publikum og skabe autentisk indhold, der kan øge din online tilstedeværelse. Lad os se på, hvordan unboxing og empties kan bruges, og hvilke fordele og ulemper de kan være ved de to.

Hvad er Unboxing?

Unboxing-videoer og -indlæg handler om at pakke et eller flere produkter ud foran kameraet og dele oplevelsen med dit publikum. Dette format er især populært på platforme som YouTube og Instagram, hvor visuelle elementer er i fokus.

Fordele

1. Unboxing giver en autentisk oplevelse af produktet, hvilket kan hjælpe med at opbygge tillid hos dit publikum.

2. Unboxing-videoer er visuelt tiltalende og kan nemt fange opmærksomheden i et feed fyldt med statiske billeder og tekst.

3. Det er en måde at tilføje diversitet til dit indhold. Du kan skabe en serie af unboxing-videoer af forskellige produkter, hvilket holder dit publikum engageret over tid.

4. Unboxing-videoer inviterer til interaktion, da seerne ofte stiller spørgsmål om produktet og deler deres egne erfaringer.

Ulemper

1. Det kan være tidskrævende at optage og redigere unboxing-videoer, især hvis du ønsker høj kvalitet.

2. For at lave unboxing-indhold skal du konstant have nye produkter at pakke ud, hvilket kan blive dyrt eller kræve gode samarbejder med brands.

3. Markedet for unboxing-videoer er stærkt mættet, så det kan være svært at skille sig ud med mindre du har en unik vinkel.

Hvad er Empties?

Empties-indlæg og -videoer handler om at dele din oplevelse med produkter, du har brugt op. Dette format fokuserer på ærlig feedback. Det er specielt anvendeligt til forbrugsprodukter, som fx. beautyprodukter eller husholdningsartikler, og i hesteregi fx. pleje- eller tilskudsprodukter.

Fordele ved Empties

1. Empties giver en ægte og gennemprøvet vurdering af produkter, hvilket kan skabe tillid blandt dine følgere.

2. Ved at vise produkter, du har brugt helt op, indikerer du, at du har haft en længerevarende oplevelse med dem, hvilket kan være mere troværdigt end en hurtig anmeldelse.

3. Empties-indlæg kan fremme diskussion, da dine følgere måske har deres egne erfaringer med de samme produkter, som de ønsker at dele.

4. Dette format kan bruges til både blogindlæg og videoer, hvilket giver dig fleksibilitet i din indholdsstrategi.

Ulemper ved Empties

1. Det tager tid at bruge produkter op, hvilket kan begrænse, hvor ofte du kan lave denne type indhold.

2. Hvis du ofte bruger de samme typer produkter, kan dine empties-indlæg blive repetitive og mindre engagerende over tid.

3. Ikke alle er interesserede i at se tomme beholdere, hvilket kan begrænse din rækkevidde.

Forslag til at integrere unboxing og empties i din indholdsstrategi

For at maksimere fordelene ved unboxing og empties på din blog og sociale medier, skal du overveje følgende strategier:

1. Find en balance mellem unboxing og empties for at holde dit indhold friskt og engagerende.

2. Søg samarbejde med brands for at få adgang til nye produkter til unboxing.

3. Kombiner videoer og blogindlæg for at nå ud til forskellige segmenter af dit publikum. Nogle foretrækker visuelle medier, mens andre foretrækker at læse.

4. Stil spørgsmål og inviter til diskussion i dine unboxing- og empties-indlæg. Dette kan øge engagementet og skabe en følelse af fællesskab.

5. Analyser dine resultater, så du ved hvilket indhold der performer bedst. Juster din strategi baseret på disse data for at optimere dit indhold

HorseJournal support

Finder du ovenstående interessant, og har du lyst til at kaste dig ud i det, så tilbyder HorseJournal en gratis bloggerplatform, hvor du med det samme kan oprette en profil og starte med at skrive.

Har du brug for uddybende information eller support – skriv blot til os på [email protected] så vender vi tilbage til dig, enten med et svar på skrift eller et muligt tidspunkt for telefonsupport. Vi vil elske at have dig med ombord.

Opret din egen HorseJournal Blog lige her

Læs seneste på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *