Skal du til Herning?

Skal du til Herning?

Foto: Pexels

Skal du til Herning? Fortæl om dine oplevelser på HorseJournal.

Dansk Varmblods Hingstekåring

Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning afvikles i 2024 for 44. gang.

Over fem dage, fra onsdag den 6. til søndag den 10. marts, inviterer Dansk Varmblod til den årlige Hingstekåring med internationale konkurrencer, gallashows, Unghestechampionat og messen Hest & Rytter.

Hvert år valfarter godt 60.000 entusiaster til Herning for at opleve det, som er noget helt særligt; avl og sport smelter sammen i et intens og underholdende program, som gør Hingstekåringen til et af Europas største hestearrangementer, og det største af sin art i verden.

Hingstekåringen har været afviklet i Herning siden 1980, kun afbrudt af en pause i 2021 under corona-epidemien. Hvor man i starten udelukkende var i den runde hal, flyder Hingstekåringen nu ud over alle haller på MCH Messecenter Hernings gigantiske messeområde, hvilket gør Hingstekåringen og messen Hest & Rytter til et af de absolut største messer af sin art på tværs af alle brancher i Danmark.

Tre arenaer er i brug til konkurrencer/kåring/show: Jyske Bank Boxen, KRAFFT Arena M og Dansk Hesteforsikring Arena E.

Kilde: dvevent.dk

HorseJournal.dk

HorseJournal er et blogsite, hvor alle private kan oprette en gratis blog og dele ud af sin passion, viden og erfaring med heste. På HorseJournal omfavner vi forskellighed og du er velkommen, uanset hvilken gren af ridesporten du dyrker.

Bliv en del af vores fællesskab. Vi tilbyder bl.a.

  • Teknisk assistance på mail.
  • Mulighed for individuel sparring omkring din blog og dine sociale medier.
  • Mulighed for deltagelse i online teamsmøder om aktuelle emner.
  • Medlemskab af intern Facebook gruppe
  • Konkurrencer med gaver og kontakte præmier
  • Og meget mere

Vi vil elske at have dig med ombord. Bedste hilsner Team HorseJournal

Seneste på HorseJournal

2 thoughts on “Skal du til Herning?

  1. Jeg glæder min vildt meget til at komme til hingste kåring 2024, jeg glæder glæder mig til at se an masse fine heste og ponyer, hygge mig med venner og familie, møde nogle af vores idoler og shoppe til min egen hest… det bliver hyggeligt, det er næsen en familie tradition at komme til Herning den ene gang om året.

  2. Ja, jeg skal til Herning fredag og lørdag og hjælpe et af de brands, jeg er ambassadør for, samt lige få løbet rundt og hilst på gamle og nye (og kommende??) samarbejdspartnere. Og tænk, hvis jeg også får set lidt ridning!? Messen får nok ikke mine penge – dem har min trailer og min bil nemlig ædt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *