Pigen Bag Linsen

Anna Archinger Photography

Foto: Anna Archinger Photography

Lær Hestefotograf Anna Archinger at kende, og se et udvalg af hendes smukke billeder i dette indlæg.

“Mit navn er Anna, en tysker, der flyttede til Danmark. Jeg kom hertil på grund af en praktikplads i en stald og blev på grund af kærlighed.”

Pigen Bag Linsen

“Nu bor jeg her med min familie på en hestegård og bruger mine dage på at skabe smukke minder af dig og dine heste. Jeg tilbyder en bred vifte af fotograferingstjenester, alle centreret omkring mit hovedobjekt: heste (Okay, jeg finder på undskyldninger for søde hunde).”

“Fra portrætsessioner til konkurrencefotografering og fotosessioner for virksomheder i rideverdenen til deres reklamebehov. Min største passion ligger inden for billedkunstgenren. At skabe smukke kunstværker af din hest, der vil bringe glæde i lang tid, er det, der får mit hjerte til at banke hurtigere.”

Derfor blev jeg hestefotograf

“Jeg har været så heldig at kombinere mine to store kærligheder: heste og fotografering. Min rejse ind i hestefotografiets verden begyndte helt naturligt.”

“Jeg er “hestepige” hele vejen igennem, og der var der simpelthen ikke noget andet motiv, der interesserede mig så meget som hestene. For at være ærlig, ved jeg ikke, om jeg overhovedet var blevet ved med at fotografere, hvis det ikke var for heste.”

“Da jeg startede med hestefotografering, var mit hovedmål simpelthen at tage nogle flotte billeder. Med tiden blev jeg mere ambitiøs og kunne ikke stoppe med at lære mere. Dette har varet indtil i dag. Jeg føler mig stadig som en nybegynder, et kursus mere og endnu et projekt væk fra at blive bedre. Men grunden til at jeg holder mig til hestefotografering er en anden.”

Følelsen bag et Billede

Anna fortæller hvordan fotograferingen fik et dybere lag for hende, da hun gik fra at fotografere sine egne heste, til at tilbyde fotografering for andre.

“Det skete, da jeg havde et af mine allerførste shoots for at bygge min portefølje op. Ejeren fortalte mig allerede før vi mødtes, at hun var meget glad for denne mulighed, fordi hendes hest er meget syg. Hun har haft ham i 17 år, og de har haft mange eventyr sammen. Vi havde shootet på en smuk dag i februar. Hingsten havde det godt den dag, og vi fik lavet nogle meget flotte billeder. Efter optagelsen viste jeg hende et par af resultaterne på kameraet. Det var her, hun begyndte at græde. Hun var allerede på dette tidspunkt så glad for de billeder og indså lige, at hun ikke havde nogle fine billeder sammen med sin hest før det. Lettelsen over at have disse minder gav hende så meget fred. Jeg kan huske den dag, som om det var i går. Jeg kørte hjem med et hjerte fuld af lys, tårer i øjnene og forståelsen af, at det er det, jeg vil gøre. Vores hestekammerater er mere end blot et kæledyr. De er familiemedlemmer. Og den tid, vi har sammen, er begrænset, så varige minder kan være vigtige at skabe.

Foto: Anna Archinger Photography

Om Hestefotografering

“Hestefotografering er en udfordrende disciplin. Det kræver viden om den tekniske del af fotografering, kreativitet og en dyb forståelse for skabelsen af ​​et billede, samt den biomekaniske forståelse af en hest og en god portion horsemanship.”

“Du skal ikke kun vide, hvordan man tager et billede af en hest. Alle kan gøre det i dag med en telefon. Men et billede, hvor en hest viser sig fra sin bedste side, ser lige så fantastisk og elegant ud, som vi ser dem, det er en helt anden udfordring og kræver nogle færdigheder. Derudover har hver hest sin egen personlighed. Der er ingen “one size fits all” løsning eller positur. Min største udfordring er at møde hesten, se dens karakter og så tage et billede, der afspejler det.”

Foto: Anna Archinger Photography

Er du interesseret i at lære Anna nærmere at kende så hop omkring hendes hjemmeside archinger.dk

Læs også seneste på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *