Nynne, Caddy & Silver til CSWU 2023

Nynne, Caddy & Silver

Foto: Privat

Vores feed på Instagram har været fuld af springning og julestemning fra Vilhelmsborg, hvor Danish Derby afholder deres traditionsrige julestævner – Christmas Show Warm Up HestChristmas Show Warm Up Pony (CSWU), Baltic Cup og Christmas Show 2023. HorseJournal har spurgt nogle af de deltagende ryttere om deres stævne. I dette indlæg skal vi høre fra Nynne, som har været afsted til Warm Up Pony, med sine to ponyer.

Hvad hedder du og dine ponyer?

Jeg hedder Nynne Anna-Katrine Nordahl jeg er 10 år gammel mine to ponyer hedder Cadlanvaley Tamptation (Caddy) og Durleyhall Silver Star(Silver).

Er det din første gang til stævnet, eller har du været med flere gange?

Jeg har været med til Christmas Show Warm Up Pony 2 gange.

Hvad synes du er specielt ved netop dette stævne?

Det specielle ved stævnet er stemningen og at man rider i et større ridehus, der er pyntet op med julepynt og så er det opvarmet. Der er også mange tilskuere og hyggelig julemusik. Alt dette er med til at skabe en helt speciel stemning. Det er også rigtig hyggeligt at bo på stævnepladsen og jeg elsker at jeg kan gå over og hygge med veninderne og se springning i hallen, når jeg ikke selv skal ride.

Hvad var dine drømme eller mål med stævnet?

Mine mål til stævnet var at få nogle gode ture da jeg jo styrtede 2 gange sidste år til CSWU.

Det gik supergodt!

Jeg fik en 3. plads i 1. kvalifikation i sølvtur på Caddy og en 3 plads i finalen.

Foto: Privat

På Silver fik jeg en 4. plads i trøstefinalen i sølvtur.

Foto: Privat

Jeg havde ikke regnet med at få en placering, mit mål var at få nogle gode runder.

Det var mit sidste stævne på Caddy, fordi jeg snart er for lang til ham, og jeg er så stolt af ham. Vi har haft så mange fantastiske oplevelser sammen.  Det var helt specielt efter finalen at blive nummer 3 og vide at det var vores sidste stævne. Jeg var jo både glad over vores resultat, men også ked af at tænke på at vi sammen har redet vores sidste placering hjem.

Du kan følge Nynne og ponyerne på Instagram @nynne_nordahl

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *