Min Hest – Spangsø May Star

Min Hest - May Star

Foto: Privat

Min Hest. Fortæl om din hest i en portrætartikel på HorseJournal. Har du nogensinde overvejet at ære din hest med en portrætartikel? HorseJournal tilbyder en fantastisk mulighed for at hylde din hest på en særlig måde.

Din hest fortjener anerkendelse

Alle heste har en unik historie, og et skrevet portræt af din hest er en smuk måde at vise din påskønnelse og kærlighed på. Desuden kan historien om din hest måske være med til at inspirere andre. Måske har du lyst til at ære din hest eller pony du ejer eller rider lige nu, eller måske har du lyst til at fortælle om en hest eller pony, som du ikke længere har, eller som slet ikke er her mere. Du bestemmer.

May Star

I dette indlæg fortæller Karina Johannesen om den nyeste hest i stalden, som hedder Spangsø May Star. Karina blogger på HorseJournal på profilen Birchgaarden sammen med sin datter Sofie.

Hvor gammel er May Star?

Hun er 4 år.

Foto: Privat

Hvilken race er din hest?

May Star er en Dansk Varmblod efter Bøgegårdens Alphabeat.

Hvor er din hest opstaldet?

Vi har hestene hjemme. Vi købte gård for 4 års siden.

Hvorfor valgte I netop May Star?

Vi valgte en ung hest mere, da vi godt kan lide at arbejde med de lidt yngre heste, forme dem og bygge en fælles fremtid op.  Da vi har en Dansk Varmblod efter Blue Hors Don Olymbrio i forvejen, valgte vi Dansk Varmblod igen, da de har den der tænding og gnist.  Hopper er bare deres egne og giver man lidt, får man tit ti gange igen.

Hvordan ser hverdagen ud for May Star?

Hverdagen starter med morgen fodring, og så fold. Nogle dage har hun fri, andre dage træning fra jorden eller i sadlen – ellers hygge og nusse.

Vi bruger meget tid på at opbygge tillid, som kan blive grundstenen i en fantastisk fremtid. Vi arbejder som skrevet både fra jorden af, og i sadlen. Øver mønstring til kåring, skovtur osv. 

Foto: Privat

Beskriv den største oplevelse du har haft med din hest, og/eller noget du ser frem til.

Da Sofie var i sadlen på May Star første gang, fik hun bare fornemmelsen af, at her var hesten. Den gode mavefornemmelse. Vi ser frem til kåringer, gangarter, egenstest og fremtidens dyreskuer samt en spændende fremtid på stævnepladserne. 

Har du et godt råd, som du vil give andre om heste?

Følg dit hjerte ❤️

Vil du ære din hest?

Tusind tak til Karina for det tilsendte om May Star. Har du lyst til at ære din hest med en portrætartikel her på HorseJournal, så klik nedenfor og læs hvordan.

Seneste på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *