Min Hest – Kibou

Min hest - Kibou

Foto: Privat

Min Hest. Fortæl om din hest i en portrætartikel på HorseJournal. Har du nogensinde overvejet at ære din hest med en portrætartikel? HorseJournal tilbyder en fantastisk mulighed for at hylde din hest på en særlig måde.

Din hest fortjener anerkendelse

Alle heste har en unik historie, og et skrevet portræt af din hest er en smuk måde at vise din påskønnelse og kærlighed på. Desuden kan historien om din hest måske være med til at inspirere andre. Måske har du lyst til at ære din hest eller pony du ejer eller rider lige nu, eller måske har du lyst til at fortælle om en hest eller pony, som du ikke længere har, eller som slet ikke er her mere. Du bestemmer.

LÆS MERE HER: Fortæl om din hest i en portrætartikel på HorseJournal

Birchgaardens Kibou

I dette indlæg fortæller Karina Johannesen om Birchgaardens Kibou.

Hvor gammel er din hest?

Birchgaardens Kibou er vores første avlet Frederiksborg føl. Han er 1 år (født 9 april 2023)

Hvilken race er din hest?

Kibou er en Frederiksborg, som er en bevarings værdig race.

Hvor er din hest opstaldet?

Vi har hestene hjemme. Vi købte gård for 4 års siden.

Hvorfor valgte du at have hest?

Vi ville gerne avle selv og så faldt valget på Frederiksborg hesten, da der ikke er så mange tilbage af racen. Den er bevarings værdig, samt den gamle Konges Hest.  Vi har selv både en Frederiksborg hingst og hoppe, som er forældre til Kibou. 

Hvordan ser hverdagen ud for Kibou?

Kibou har fra dag et, været i hånd og trukket frem /tilbage fra fold. Han er en cool fyr og har stort set altid “ja-hatten” på.

Beskriv den største oplevelse du har haft med din hest, og/eller noget du ser frem til.

Fremtiden er kåring. Forhåbentlig fortsat hingst og så på dressurbanen. Nogle store oplevelser vi allerede har haft med ham er fx. Den dag han kom til verden, føl kåringen, hvor han fik 8 i helhed, samt håber vi får en fantastisk fremtid sammen, også på dressurbanen. 

Har du et godt råd, som du vil give andre om heste?

Hesten er et fantastisk væsen på 4 ben, rummer så meget kærlighed og personlighed. Find den hest, som opfylder dine behov og føles rigtigt til dig. Følg altid dit hjerte og altid mavefornemmelse, stol på du er god nok, og lad ikke andres mening styre dig og din hest.

Vil du ære din hest?

Tusind tak til Karina for det tilsendte om Kibou. Har du lyst til at ære din hest med en portrætartikel her på HorseJournal, så klik nedenfor og læs hvordan.

LÆS MERE HER: Fortæl om din hest i en portrætartikel på HorseJournal

Seneste på HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *