Min Hest – Key West

Min Hest - Key West

Foto: Privat

Min Hest. Fortæl om din hest i en portrætartikel på HorseJournal. Har du nogensinde overvejet at ære din hest med en portrætartikel? HorseJournal tilbyder en fantastisk mulighed for at hylde din hest på en særlig måde.

Din hest fortjener anerkendelse

Alle heste har en unik historie, og et skrevet portræt af din hest er en smuk måde at vise din påskønnelse og kærlighed på. Desuden kan historien om din hest måske være med til at inspirere andre. Måske har du lyst til at ære din hest eller pony du ejer eller rider lige nu, eller måske har du lyst til at fortælle om en hest eller pony, som du ikke længere har, eller som slet ikke er her mere. Du bestemmer.

LÆS MERE HER: Fortæl om din hest i en portrætartikel på HorseJournal

Key West

I dette indlæg fortæller Johanne Møller om sin nye hest Key West.

Hvor gammel er din hest?

Key West fyldte 9 her d. 8. maj 2024

Hvilken race er din hest?

Hun er en Hollandsk Varmblod

Hvor er din hest opstaldet?

Jeg er så heldig, at jeg kan have min hest til at stå herhjemme.

Hvorfor faldt valget på Key West?

Jeg har haft pony i cirka 5 år nu, men da jeg snart fylder 17, slutter mine pony år. Mine forældre og jeg har derfor haft kigget på hest i et stykke tid, og så lige pludselig dukkede Key op! Key var en helt speciel mulighed, som jeg fik tilbudt af min nuværende låneponys ejer. Jeg kunne mærke, at hun ville være det rette valg, og det føltes fra starten som om, vi ville være det perfekte match!

Hvordan ser hverdagen ud for Key?

En typisk dag for Key ville starte med, at hun får morgenmad og derefter lukkes ud på folden, sammen med vores to ponyer, da hun står i boks natten over.

Når jeg kommer hjem fra skole, kalder hun på mig med det samme. Normalt vil vi enten ride tur i skoven eller køre op på rideskolen, som ligger 2 min væk. Key er MEGET madglad, så hun får en masse godbidder og gulerødder imellemtiden. Når vi kommer hjem er det aften, og hun lukkes direkte i boks med de to andre ponyer og får aftensmad.

Hvad laver du sammen med din hest?

Vi bor langt ude på landet med meget skov omkring os, så vi rider rigtig meget tur. Vi elsker at opdage nye steder og ride ned af nye veje. De dage hvor vi ikke rider trænger hun tit til en vask og en ordentlig strigletur, da hun som hvid hest meget nemt bliver beskidt!

Beskriv den største oplevelse du har haft med din hest, eller noget du ser frem til.

Jeg fik først Key i slutningen af marts 2024 og har derfor ikke haft hende i så lang tid, men allerede på den korte tid, har jeg haft mange skønne og vilde oplevelser med hende på grund af hendes dejlige og STORE personlighed. Jeg ser supermeget frem til at starte stævner på hende.

Har du et godt råd, du vil give til andre om heste?

Husk at din hest ikke er en maskine, som du bare kan sætte dig op på og tænde for. Nogle dage går det godt, andre dage går det dårligt, men hver dag skal du behandle din hest som din bedste ven.

Vil du ære din hest?

Tusind tak til Johanne for det tilsendte om Key West. Har du også lyst til at ære din hest med en portrætartikel her på HorseJournal, så klik nedenfor og læs hvordan.

LÆS MERE HER: Fortæl om din hest i en portrætartikel på HorseJournal

Seneste på HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *