Megan, Newie og Walle til CSWU 2023

Megan, Newie og Walle til CSWU

Foto: Privat

Megan, Newie og Walle til CSWU 2023. Vores feed på Instagram har været fuld af springning og julestemning fra Vilhelmsborg, hvor Danish Derby afholder deres traditionsrige julestævner – Christmas Show Warm Up HestChristmas Show Warm Up PonyBaltic Cup og Christmas Show 2023. HorseJournal har spurgt nogle af de deltagende ryttere om deres stævne.

Den tredje rytter er Megan, som er 8 år gammel, og har haft to ponyer med til stævnet.

Hvad hedder du og dine ponyer?

Mit navn er Megan, jeg er 8 år gammel og har 2 ponyer, Newcomer (Newie) på 13 år som jeg har haft snart 1 år. Vi købte hende efter Baltic cup sidste år, og min anden pony Walentino Callaway (Walle) på 15 år som er en pony, vi har lånt siden april 2023.

Er det første gang du er til Christmas Show, eller hvor mange gange har du været med?

Det er mit første Christmas Show, hvor jeg har mine søde ponyer med.

Foto: Privat

Hvad er specielt ved netop dette stævne?

Stemningen.. Jeg har siden, jeg kan huske drømt om at ride i den julepyntede arena. Jeg elsker julemusikken og dommerne som speaker og publikum som hepper og spreder julestemning.  

Og så skulle jeg holde fri fra skole en hel uge.

Hvad var dine drømme eller mål for stævnet?

Drømmen blev til virkelighed da jeg red ind på banen i de flotte rammer. Jeg fik kriller i maven, da jeg gik banen, fordi jeg glædede mig så meget. 

Foto: Privat

Mit mål var at at komme ind til en præmieoverrækkelse og få en sløjfe med hjem.

Hvordan gik stævnet for dig og ponyerne?

Det er gået rigtig godt. Jeg har redet fejlfrit i 6/7 klasser. Og blev kvalificeret til finalen på Newie.

I anden kvalifikation på Walle glemte jeg banen i omspringningen og derfor blev vi kvalificeret til trøstefinalen i stedet for. 

Jeg var desværre kun ‘lige ved og næsten’ at nå mit mål, fordi jeg i Trøstefinalen på Walle gik fra en foreløbig 2. Plads til at blive slået ned og ende på en 6.plads og derfor lige akkurat ikke kom til præmieoverrækkelse.

Det gav sommerfugle i maven at skridt rundt til 3. sidste rytter og håbe på en præmieoverrækkelse – men bedre held næste gang og jeg er vild stolt af Walle’s og min tur.

Jeg red også min kun anden 70cm klasse på Newie og fik også en sløjfe med hjem på hende. Vi endte med 4/4 fejlfrie ture på en samlet 18. Plads i A finalen ud af de 75 3’er ponyer som startede ud.

Har du en speciel sød, sjov, vild, spændende eller rørende oplevelse fra stævnet, du gerne vil dele?

Jeg har været med til Christmas show hvert år siden jeg blev født.

Både min mor og moster, har redet til Christmas Show og nu blev det endelig min tur – så vi havde julemusik og julekugler med i stalden og rensdyr boksbamser til ponyerne. 

Foto: Privat

Newie gik med rensdyrgevir og jeg havde Nissehue på men Walle var bange for Nissehuen så han fik bare en masse glimmer og guldneglelak på. 

Foto: Privat

Hygge med Moster

Jeg vil gerne sige tak til min moster som også var med til mit første Christmas Show. ❤️

Hun kommer og hjælper og hepper på mig til alle mine større stævner som bla. Scandinavia Jumping tour, Bækgaarden Horse Festival og Christmas Show og så hygger vi os bare rigtig meget sammen. 

Foto: Privat

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *