Medlemmer laver Takeover – Dansk Ride-Instruktør Forening (DR-IF)

Foto: Pexels

Medlemmer af Dansk Ride-Instruktør Forening (DR-IF) laver i denne tid takeover på foreningens Sociale Medier. Her kan du lære de forskellige medlemmer bedre at kende, ved at følge i deres hverdag.

Det bliver slået op hvilken Berider/Instruktør/Træner der laver takover, og så kan du følge med dagen igennem på Story. På foreningens Instagram er de enkelte takeovers gemt i højdepunkter, så her kan du også klikke ind og se eller gense den enkeltes dag.

LINK – DR-IF Instagram

Indtil videre har du blandt andet kunne følge med en dag hos Examineret Berider og Læremester Kim Andersen på Ikast Rideklub og senest Susanne Barnow, der driver Barnow Dressage fra Kirstinelund Ridecenter.

Om Dansk Ride-Instruktørforening

Foreningens formål er at samle alle instruktører i Danmark i en forening, således at vi står sammen om at udbrede kendskabet til den korrekte, klassiske ridning skriver foreningen på deres hjemmeside.

Ligesom foreningen i samarbejde med Dansk Ride Forbund står bag Rideskolemanageruddannelsen samt Rideinstruktør- og Berideruddannelsen. Foreningen er åben for alle, der har undervisning/ridning som hovederhverv.

Kilde: DR-IF

Seneste på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *