Linnea lever drømmen!

Linnea Madsen og Medina-EM

Foto: Privat

Mange unge ryttere drømmer om at blive professionel rytter, at være stævnerytter, ride på fuld tid, måske endda i udlandet. Linnea Madsen lever lige nu den drøm. Linnea er denne uges gæsteblogger. Hun har sendt nedenstående indlæg til HorseJournal, som vi har glædet os til at bringe.

Rytter i udlandet

Hejsa, mit navn er Linnea Madsen og jeg er dansk springrytter bosat i udlandet. Jeg er 20 år gammel, og rider på det danske U21 landshold. Pt bor jeg i Holland, hvor jeg arbejder som stævnerytter på fuld tid.

Allerede før jeg var færdig med gymnasiet, vidste jeg at jeg gerne ville til udlandet og ride. Derfor flyttede jeg til Tyskland, lige efter jeg var færdig med min gymnasietid. Jeg var så heldig at min familie havde nogle gode kontakter i Tyskland, som gjorde det lettere for mig at finde et godt sted. 

Efter et halvt år i Tyskland, besluttede jeg mig for at flytte til Holland, for jeg fik muligheden for at blive stævnerytter hos en springstald. Så nu bor jeg i Holland, og er ansat som rytter på fuld tid.

Hverdagen

Min dagligdag starter hver dag kl. 8.00, hvor jeg starter med at ride min første hest. Alt i alt har jeg 8 heste at ride om dagen. Efter arbejde har jeg min egen hest Medina-EM at ride. 

Mit job er sådan set at uddanne hestene bedst muligt, og give dem gode stævneresultater. 

Jeg har mange forskellige slags heste at ride hver dag. Mine yngste heste er 5 år, hvorimod min ældste hest er 12.

Stævner

Alle mine 8 heste er stævneheste. Derfor er vi stort set til stævne hver weekend, med alle hestene. Det er forskellige stævner, alt efter hvilket niveau de er på. 

Som nævnt tidligere har jeg også min egen hest Medina-EM med mig, her på min rejse. Hun er ligeledes en konkurrence hest, som jeg har haft igennem de sidste 3 år. Med hende har jeg været så heldig at være en del af det danske landshold de sidste 3 år og fået muligheden for at ride til mange forskellige internationale stævner.

Foto: Privat

Dette var også grunden til at jeg gerne ville flytte til udlandet for at ride. Jeg ville gerne videreudvikle min ridning, og på samme tid få muligheden for at ride på nogle af de større baner, til nogle af de større stævner, som de har her i Holland.

Fremtiden

Så alt i alt er mit mål med min rejse til udlandet, at komme ud på de større stævne baner, og skabe muligheder for mig selv og min ridning. Hvornår jeg kommer hjem, vides ikke. Og hvad der skal ske når jeg gør, må vi tage til den tid.

Tusind Tak

Team HorseJournal siger tusind tak til Linnea, for at give sig tid til at skrive dette indlæg. Har du lyst til at følge Linnea, så finder du hendes Instagram her. (Link) og hvem ved, måske kan hun overtales til endnu et gæsteindlæg på et senere tidspunkt.

Er der andre ryttere, som du kunne tænke dig at høre fra, så send os et tip på [email protected] Selvfølgelig også hvis du selv kunne tænke dig at være gæsteblogger. Du er også altid velkommen til at oprette din egen blog her på HorseJournal. Det er helt gratis! Du finder login lige her. (Link)

Læs seneste indlæg på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *