Advertorial: Lang & Lang Rideudstyr

Joan og Kathrine Lang fra LANG & LANG Rideudstyr i Kolind ved Ebeltoft.

Foto: Mette Halkjær Rasmussen

Advertorial – Betalt Indhold

LANG & LANG Rideudstyr er grundlagt af mor og datter – Joan og Kathrine Lang. Butikken ligger i byen Kolind nær Ebeltoft på det naturskønne Djursland. Butikken åbnede første gang dørene i januar 2018, og i 2020 blev webshoppen langoglang.dk lanceret.

Mangeårig erfaring i rideudstyrsbranchen og i ridesporten

Før LANG & LANG så dagens lys, var både Joan og Kathrine ansat i en anden rideudstyrsbutik. Joan var bestyrer og Kathrine arbejdede i butikken sideløbende med sit studie indenfor Strategisk Kommunikation, på Handelshøjskolen i Aarhus.

Kathrine var i en årrække rytter hos Hasse og Grethe Hoffmann, der driver trænings- og salgsstald på det idylliske Søholt Gods ved Ebeltoft. Dette har givet hende et solidt fundament af viden og erfaringer. Både træningen hjemme samt stævnedeltagelse med de forskellige heste har givet Kathrine stor indsigt i, hvilke udfordringer der kan opstå med hestene, samt hvilket udstyr der kan løse disse udfordringer. Efter Kathrine er blevet mor, er hun startet op som selvstændig med træning og uddannelse af heste, samt undervisning i dressur, hvilket gør at Kathrine til stadighed har fingeren på pulsen, både i rideudstyrsbranchen og i ridesporten.

“Vi har mere end 20 års erfaring til sammen med rideudstyr. Og med Kathrine som rytter i mange år, har vi en god værktøjskasse med en masse praktiske erfaringer at dele ud af. Vores store passion er at bidrage med vores viden og at vejlede, så I får valgt lige præcis dét produkt, som passer bedst til hver af jeres behov. Dette gør det meningsfuldt for os at gå på arbejde hver dag.”

LANG & LANG – et familie­fortagende

“Vi kalder os selv for et rigtigt familieforetagende, hvilket navnet LANG & LANG også giver associationer til. Vi bestræber os altid på at give den bedste oplevelse og service – dette skal ikke blot lyde som en hultklingende floskel. Vi vil faktisk sige, at vi gør, hvad vi kan for at tilbyde dét ekstra.”

“Som i enhver anden familie er det vigtigt for os altid at have tid til den enkelte – hvad end det er i butikken, på webshoppen, en mail eller en besked, der tikker ind på vores profiler på de sociale medier. For hos os er kunder ikke bare kunder, men relationer. Og mange af vores kunder er relationer, som vi har kendt i mange år.”

Brage

“Foruden os, kan I også møde Brage hver dag i butikken. Han er som oftest den første til at byde velkommen, når dørklokken ringer. Han elsker at være med på arbejde og er nærmest gået hen og er blevet en maskot for os. Faktisk har vi flere gange oplevet besøgende sige ”Ja, vi kommer egentlig for at møde hunden.” eller ”Er hunden ikke på arbejde i dag?”.

Foto: Mette Halkjær Rasmussen

Per

“Far Per er også en stor og hjælpsom del af LANG & LANG. Han kommer til en kop kaffe hver eftermiddag, når han kommer fra arbejde. Dertil passer han ofte butikken, når vi er ude af huset til indkøbsmøder eller andre arrangementer. Han hjælper med at sætte stande op, når vi er til forskellige ridestævner, og så tager han sig af en del administrative opgaver.”

Tankerne bag de brands vi forhandler

“Alle vores brands er nøje udvalgt, og vi forhandler kun produkter, som vi selv vil bruge. Andet synes vi virker forkert.” Af brands til hest og rytter kan fx. nævnes Vestrum, Pikeur/ Eskadron, Kingsland og Montar.

Foto: Mette Halkjær Rasmussen

Joan er desuden støvleekspert – og i butikken tilbydes støvler fra mærkerne Petrie, Cavallo, DeNiro og Alberto Fasciani.

“Dét at vi selv enten har brugt eller bruger langt de fleste af de brands, som vi forhandler, giver os en ballast af viden om de forskellige produkters styrker og svagheder og et solidt fundament for at kunne rådgive om, hvilket brand eller produkt der passer bedst til dit behov og de udfordringer, du måske har med din hest.”

“Vi er vilde med at nørde rideudstyr og produkter, der kan være med til at optimere både vores og jeres dagligdag med hestene – hvad end det gælder træning, stævner eller den daglige gang i stalden.”

Dit eget design

“Vores ønske med LANG & LANG er at skabe et livstilsunivers inden for rideudstyr og at give en masse inspiration. Derfor synes vi også, at det er noget særligt, at være en del af at skræddersy produkter sammen med jer. Det at kunne følge processen fra et produkt designes og bliver til ud fra jeres individuelle ønsker og behov, til når I skal se og prøve produktet første gang. Det er lige spændende hver gang hvad end det er støvler, en hjelm eller horsegear.”

Sociale Medier

Følg med i hverdag hos LANG & LANG på Facebook og Instagram. Her kan du bl.a. finde inspiration til forskellige outfits til både dig og din hest, se nyheder og få tips og tricks til forskelligt udstyr.

Advertorial – Betalt Indhold

One thought on “Advertorial: Lang & Lang Rideudstyr

  1. Jeg skal helt klart forbi LANG & LANG næste gang jeg er i omegnen! Hvis ikke der ryger rideudstyr med hjem kan det være jeg snupper Brage i stedet for nøj han ser sød ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *