Kender du International Grooms Association?

Kender du? International Grooms Association

Foto: Pexels

Kender du International Grooms Association? (IGA)

International Grooms Association (IGA) er den faglige sammenslutning for grooms, der arbejder internationalt i FEI Discipliner. Sammenslutningen er til for medlemmer i deres karriere som groom, gennem støtte, rådgivning og uddannelse til alle, der arbejder i branchen.

Historie og Baggrund

IGA blev dannet på FEI Sports Forum, Lausanne, Schweiz, hvor formanden for FEI Ingmar de Vos og Lucy Katan, stiftende direktør for IGA, underskrev et “Memorandum of Understanding” på vegne af grooms, der arbejder inden for FEI.

Denne dag markerede oprettelsen af ​​International Grooms Association (IGA), som nu formelt repræsenterer groms som en uafhængig non-profit forening.

IGA giver en stemme til grooms. Det er IGA’s vision at være en stemme, karriereanerkendelse, større status og et arbejdsmiljø for grooms, der arbejder inden for det internationale konkurrencesamfund.

Hvem kan være med?

Medlemskab af IGA er for alle grooms, der i øjeblikket arbejder, har arbejdet eller gerne vil arbejde for en(e) rytter(e)/kører(e), der konkurrerer ved FEI internationale konkurrencer. Der er ingen aldersgrænse for at deltage i IGA, og medlemmer kan være både ansat groom, freelancer eller studerende, og medlemmer er velkomne fra alle lande i verden.

Principerne for medlemskab

IGA sigter efter, at medlemmer bliver anerkendt som branchefolk. Men vi mener også, at medlemmer skal optræde som professionelle for at blive betragtet som professionelle, og derfor er princippet om medlemskab som følger:

  • Vær altid professionel og sæt hestens velfærd som din første prioritet.
  • Værdsæt dig selv og andre medlemmer som professionelle.
  • Del information og erfaringer med andre medlemmer.
  • Hjælp andre medlemmer med at lære og udvide deres vidensbase.
  • Tilskynd til medlemskaber fra folk med alle baggrunde.
  • Hjælp med at fremme IGA for at udvide og nå ud til alle.

Kilde: internationalgrooms.org

Seneste på HorseJournal.dk

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *