Karla til CSWU 2023

Karla til CSWU

Foto: Privat

Karla til CSWU 2023. Vores feed på Instagram har været fuld af springning og julestemning fra Vilhelmsborg, hvor Danish Derby afholder deres traditionsrige julestævner – Christmas Show Warm Up HestChristmas Show Warm Up PonyBaltic Cup og Christmas Show 2023. HorseJournal har spurgt nogle af de deltagende ryttere om deres stævne. Den næste rytter er Karla, som har været afsted og fået en masse erfaring. Læs hvad hun fortæller om sit stævne nedenfor.

Hvad hedder du og dine ponyer?

Jeg hedder Karla Daugård og mine ponyer hedder Bettyville Bad Romance og Jay Jay Sugar Bars. Desuden har jeg også Th´s Athene, som jeg er så heldig at låne.

Har du været med til CSWU før eller er det første gang?

Jeg har været til Christmas show før og redet “løse klasser”, men har ikke tidligere redet en hel tur dernede.  

Hvad synes du er specielt ved netop dette stævne?

Stemningen til Christmas Show er altid noget helt specielt. Man kan få rigtig mange timer til at gå dernede med at se spring og hygge med min mor og mine veninder. Jeg elsker især, at se de helt små ponyer ride. 

Havde du nogle mål eller drømme for stævnet?

Mit mål i år var helt klart og komme igennem og få nogen lærerige og gode ture.

Resultatmæssigt gik det ikke særlig godt, men Athene gjorde det ret fantastisk.

Jeg blev meget nervøs dernede, så det gik ud over mine runder. Første dag glemte jeg andet sidste spring, men var ellers fejlfri med en rigtig god runde. Anden dag kom jeg til at krydse mit eget spor, så det gav en del tidsfejl, men ellers en fantastisk runde i  LA med kun en bom. Sidste dag blev jeg desværre mega nervøs, så jeg kommer til at lave en meget dum fejl, så jeg trak mig. Jeg håber virkelig, at jeg kan komme igen næste år og ikke være så nervøs. 

Tusind tak for dit indlæg Karla. Mega flot at dele ud omkring din nervøsitet, og hvordan det kan spille ind på banen. Vi er sikre på du kommer godt igen til næste år.

Bedste hilsner Team HorseJournal

Læs også indlæg fra andre ryttere

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *