Inspirerende ung iværksætter

Foto: Privat

Inspirerende ung iværksætter. Måske har du set dem på Instagram – de fine personlige strigler med navn. Bag BC HorseCare står den unge iværksætter Johanne Grønhøj, som er 14 år. HorseJournal har talt med Johanne om det spændende projekt, som er kommet forrygende fra start.

Hvad er din relation til heste og ridesport

“Min mor rider dressur og jeg har også selv en pony. Jeg har tidlige startet stævner, og synes det var rigtig hyggeligt. Jeg vil egentlig også gerne træne op til stævner igen, men jeg har en ældre pony, og næste år er mit sidste ponyår. Jeg har travlt med skole, fritidsarbejde på et ældrecenter og så går det rigtig godt med striglerne. Derfor bliver det mest til hygge med at strigle, ride skovture og lidt dressur.”

Foto: Privat

Hvorfor strigler med navn?

“Jeg har altid drømt om iværksætteri. Min mor er selvstændig og jeg har altid fulgt med i hendes arbejde, og blevet inspireret til selv at skabe noget. Gennem min papfar havde jeg adgang til maskiner. Jeg føler mig meget heldig på den måde, at kunne gå i gang, da jeg fik ideen til strigler med navn.”

Hvordan er proceduren mht. striglerne

“Jeg køber striglerne hjem. Og så står jeg selv ved maskinerne og laver indgraveringen. Jeg tager imod ordrer og pakker. Nogle skal bare leveres i poser, og andre skal pakkes som gave, hvilket er blevet meget populært”

Foto: Privat

Har du nogle gode råd til andre unge mennesker, der måske går med en idé?

“Bare spring ud i det. Jeg står 100% inde for mit produkt, og jeg føler det virker troværdigt når jeg står frem og fortæller om striglerne på Instagram. Så et råd til andre må være: Vær ligeglad med hvad andre tænker. Man kan ikke gøre alle mennesker glade. Et andet råd er at finde nogen der kan reklamere for dit produkt. Find dem der er interessante for dig og sigt efter stjernerne.”

Hvordan ser fremtiden ud?

Johanne slutter således: “Lige nu har jeg kun striglerne, men jeg er allerede ved at kigge på flere strigler og nye produktmuligheder.”

HorseJournal

HorseJournal siger tusind tak til dig Johanne for din medvirken. Vi ønsker dig alt det bedste.

Skulle du sidde med en idé til et indlæg eller en artikel, som kunne passe her på HorseJournal, så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan sende en mail til os på [email protected] eller skrive til os på Facebook, Instagram eller i kommentarfeltet herunder. Vi vil glæde os til at høre fra dig.

Seneste på HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *