Hjerteligt opslag fra Danmarks Cup i Frederikshavn

Foto: Privat

Hjerteligt opslag fra Danmarks Cup i Frederikshavn. Her på HorseJournal brænder vi for at dele alle de gode historier om heste og ridesport, og når vi falder over sådan et dejligt post på Instagram, bliver vi nødt til at videreformidle det.

Rie og Sia Obling

Mor og datter – Rie og Sia Obling har en blog på HorseJournal.

LÆS OGSÅ – Pom Poms nye start

Men deler også begge på Instagram, hvor Rie netop har delt sin begejstring for Danmarks Cup stævnet i Frederikshavn.

Helt særligt er sammenholdet

“Ridesporten er på mange måneder fantastisk… Samværet med hestene, ambitionerne og arbejdet mod målene, de små sejre og nærværet… MEN HELT SÆRLIGT er sammenholdet mellem børnene og de unge…”

“Jeg ved Sia savner nogle at DELE alle oplevelser, tanker, drømme og til tider frustrationer med i hverdagen. Derfor betyder en holdkonkurrence som Danmarks Cuppen alverden. Det er meget mere end en stor sportsmæssig event. Det er en oplevelse som knytter bånd, giver motivation og styrker.”

Jeg har datter som har glædet sig langt mere end til juleaften. Som drømmer KÆMPE stort (nogen vil måske mene for stort), men som på en weekend som denne får lov til at have sine drømme og dele dem med andre som forstår og langt hen af vejen har de samme tanker og håb for fremtiden…”

“Tak til @frederikshavnrideklub for et stævne som dette og tak til de sponsorer som har valgt at støtte pigerne også selv om de kun er 11 år og “kun” rider på dette niveau.. For dem betkyder det alverden at “have en sponsor” det er meget mere end de fine ting I har givet dem. I er med til at skabe en følelse af fællesskab, “nogen tror på os”, “Der er noget ekstra at ride for” og “vi er gode nok”. Så kæmpe tak for at I ville bidrage til fortsat at “gå efter drømmen”… 🙏🏻🏆❤️🇩🇰”

Det kan man da kun blive glad over at læse ❤️

Seneste på HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *