Hip Hurra og Tillykke – Fejrer du mærkedage med din hest?

Båndet mellem hest og rytter. Fejrer du mærkedage med din hest?

Hip Hurra og Tillykke – Fejrer du mærkedage med din hest? At fejre særlige mærkedage med din hest er en fantastisk måde at styrke båndet mellem jer og skabe gode minder. Her er nogle mærkedage, du kan overveje at fejre med din hest.

Fødselsdag

Du kan fejre din hests fødselsdag ved at forkæle den med ekstra opmærksomhed og kærlighed. Du kan give den en særlig godbid f.eks. en fødselsdagskage med gulerødder ol., arrangere en hyggelig ridetur eller måske endda en lille fest med dine heste-venner.

Årsdag

Hvis du har haft din hest i et bestemt antal år, kan du fejre årsdagen for jeres partnerskab. Reflekter over de erfaringer, I har haft sammen, og vær taknemmelig for de øjeblikke, I har delt. Planlæg en særlig aktivitet eller en afslappet tur for at markere dagen.

National Horse Day

Ifølge Holiday Calender er National Horse Day d. 13. December. Dagen skulle efter sigende have eksisteret siden 2014, hvor den blev skabt for at ære hestenes betydning i vores liv. Du kan lave en event i din rideklub eller på dit opstaldningssted.

Første dag af en ny årstid

Første dag af forår/sommer/efterår/vinter: Marker de skiftende årstider ved at tage din hest med ud i naturen og nyde den særlige skønhed og atmosfære, som årstiden bringer. Dette kan være en god anledning til at tage nogle billeder eller lave en særlig ridetur, der reflekterer årstidens tema.

Præstationer

Hvis du og din hest har opnået særlige milepæle i jeres træning eller til stævner, så kan du markere disse dage, se tilbage på jeres udvikling, anerkende din hest for din indsats, og give den ekstra omsorg og opmærksomhed. Du kan også markere dagen, med en omgang oprydning. Måske minder et underlag, en stævnejakke eller lign., som I havde på den dag om hvordan følelsen var.

Ekstra

Fejrer du mærkedage med din hest? Uanset hvilke mærkedage du vælger at fejre med din hest, er det vigtigt at skabe særlige øjeblikke og vise din hest, hvor meget den betyder for dig. Skab en meningsfuld og sjov oplevelse for jer begge. Det er de færreste ryttere og hesteejere, som ikke på et eller andet tidspunkt oplever hårde tider og udfordringer, hvad enten det kan være sygdom, skader eller bare udviklingen og samspillet, der ikke går som ønsket. At fejre mærkedage med din hest, kan være med til at skifte fokus fra det triste og til taknemmelighed.

Disse forslag går på hvordan du helt konkret kan fejre mærkedagene, men du kan jo også bruge mærkedagene som inspiration til opslag på din blog her på HorseJournal. Det er helt gratis at oprette en blog.

Måske har du forslag til flere eller andre mærkedage. Skriv dem endelig til os. Du kan kommentere her nedenfor opslaget, sende os en mail til [email protected] eller skrive en DM på Facebook eller Instagram.

Læs seneste indlæg fra HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *