Hestens Værn søger Frivillige

Hestens Værn søger frivillige

Foto: Pexels

Hestens Værn søger frivillige “VI MANGLER LÆGFOLK I HELE JYLLAND” sådan skrive Hestens Værn på Facebook.

Opslaget fortsætter således: Kunne du tænke dig at gøre en forskel for heste og ponyer, så mangler vi lige nu frivillige lægfolk til at køre på tilsyn i problematiske hestehold.Hvis dette kunne være noget for dig, så tryk på linket og udfyld formularen – så hører du fra os

Link – Bliv Frivillig i Hestens Værn

Om Hestens Værn

Hestens Værns primære opgaver er at sikre heste og ponyer bedst mulige forhold. Der tages action på anmeldelser om vanrøgt og mishandling af heste, og vi oplyser om hestens korrekte pasning, pleje og brug.

Behov for øget indsats

Godt horsemanship er ikke en selvfølge. Hold af heste og brug af heste har somme tider konsekvenser for deres velfærd. Det skyldes bl.a. ændringer i vores livsstil og opfattelse af dyrevelfærd/hestevelfærd, og at nogle anskaffer sig heste og ponyer uden at have de nødvendige forudsætninger for at passe og pleje dem. I dag spiller den økonomiske afmatning i samfundet også en stor rolle med bl.a. dårligt passede hestehold til følge.

Forkert behandling og vanrøgt

Hestens Værn får dagligt anmeldelser om heste, som har det dårligt.

Anmeldelserne tages seriøst og agerer på dem sammen med vores landsdækkende netværk af hestekyndige lægfolk og hestepraktiserende dyrlæger. På den måde sikres et effektivt, opsøgende dyreværnsarbejde.

Arbejder og samarbejder på mange fronter

Hestens Værn er aktiv partner i offentlige organer. Vi afholder landsdækkende temaarrangementer og støtter forskningsprojekter, der kan bedre heste og ponyers forhold.

Hestens Værn samarbejder med andre dyreværnsorganisationer, dyrlægeforening, hesteorganisationer, -konsulenter, landbrugsskoler, tekniske skoler mv.

Kilde: Hestens Værn

Seneste på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *