Hestenes Helbredende Kraft

Hestenes Helbredende Kraft. Stella McCartney og Deepak Shopra Healing Power of Horses

Designer Stella McCartney er gået sammen med Chopra Foundation og Never Alone for at sætte fokus på Healing Power of HorsesHestenes Helbredende Kraft – for at støtte næste generations mentale sundhed.

“Fra mine tidligste minder har jeg altid følt en særlig tryghed i selskab med heste. Det være sig rideture i Skotland som barn med min familie eller de stunder, jeg tilbringer alene på hesteryg i dag. De bånd, jeg har knyttet til disse majestætiske dyr, tæller blandt de mest betydningsfulde i mit liv.”

Ligesom alle andre har jeg også oplevet perioder med nedtrykthed, ensomhed, stress eller frygt. At tilbringe tid med min hest giver altid et pusterum af ro og eftertænksomhed, der hjælper mig med at sætte livet i perspektiv. Ofte er det eneste, jeg behøver, at være sammen med min hest, at trække vejret i takt og mærke denne dybe forbindelse.”

“Da jeg mødte Deepak Chopra og blev introduceret for hans arbejde med Never Alone, vidste jeg, at et samarbejde var uundgåeligt. Vi måtte dele historien om hestens helbredende kraft. Vi har undersøgt, hvordan hesteterapi kan støtte mental sundhed, især for den yngre generation, der i disse tider oplever store udfordringer. Gennem denne proces har jeg lært utroligt meget, en sand gave.”

“Vi stræber altid efter at sige og gøre mere med mode. Vores rejse begyndte med at hylde hesten i vores vinterkollektion 2023. Dette udviklede sig til et fokus på, hvordan heste kan helbrede og støtte mennesker. Vi fortsætter med at bakke op om Never Alone. Dette projekt har været et af de mest meningsfulde og opløftende, vi har taget os til. Jeg håber inderligt, at hestens helbredende kraft kan berøre andre, præcis som den har berørt mig, gang på gang.”

X STELLA

Kilde: Healing Power of Horses

Læs også seneste på HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *