Forårskonkurrence for bloggere

Forårskonkurrence for bloggere

Foto: Pexels

Forårskonkurrence for bloggere. Del din passion, viden og erfaring med heste på en HorseJournal Blog og vær med i konkurrencen.

Så nemt er det at deltage

* Opret en gratis profil på horsejournal.dk

* Skriv mindst et indlæg i perioden 2. april – 29. juni 2024. (Der autogenereres et testindlæg når du opretter bloggen, dette tæller ikke med i konkurrencen)

Der findes én vinder i konkurrencen d. 30. Juni 2024. Dette gøres ved lodtrækning blandt alle indlæg udgivet i perioden. Dvs. jo flere indlæg du udgiver jo større vinderchance.

Vi glæder os til at læse med. God skrivelyst fra Team HorseJournal

Har du brug for support, kan du sende en mail til [email protected] så hjælper vi dig godt i gang.

Om HorseJournal.dk

HorseJournal er et onlinecommunity for hestefolk, som består af henholdsvis HorseJournal Blogportalen og HorseJournal Bloggen. HorseJournal er ikke knyttet til en bestemt gren af ridesporten. Vi formidler gerne bredt fra hele hestesektoren.

HorseJournal Blogportal
På HorseJournal.dk kan alle private med interesse i heste og ridesport oprette sin egen blog helt gratis.

Det er ligeledes muligt for erhvervsdrivende indenfor branchen at blogge på sitet. Kontakt Hanne Prier på [email protected] for nærmere information.

HorseJournal Blog
På HorseJournal bloggen, udgiver vi selv indlæg hver uge. Det kan være om aktuelle emner, nyheder, avl og sport, indlæg fra gæstebloggere, relevante pressemeddelelser ol.

Seneste på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *