Emilie sprang fra Skattestyrelsen til kvalitetsheste

Dahl Horses Emilie

Foto: Campen Auktioner

Pressemeddelelse Emilie sprang fra Skattestyrelsen til kvalitetsheste – en drøm blev virkelighed

Fulgte sin passion

Emilie, en 29-årig kvinde med en imponerende livshistorie, har forfulgt sin passion for heste og avl på en bemærkelsesværdig måde. En inspirerende rejse fra at være en ung spring- og dressurrytter til at arbejde som kontorassistent hos politiet i Esbjerg og senere i Skattestyrelsen Ribe. Efter at have arbejdet i Skattestyrelsen i 3 år tog Emilie et dristigt skridt og besluttede at forfølge sin drøm om at opdrætte kvalitetsheste.

Dynamisk duo

Emilie er gift med Michael Hansen, der driver en kvægejendom med ca. 250 malkekvæg i Kalvslund ved Ribe. De har to børn sammen, en pige og en dreng på henholdsvis 6 og 4 år. Denne dynamiske duo besluttede sig for at tage springet og begynde at opdrætte avlshopper med imponerende blodlinjer. Deres mål er at skabe følhopper af høj kvalitet, og opdrætte rideheste med fremragende funktionalitet, der er opvokset under optimale forhold.

En afgørende del af deres rejse var købet af en ejendom i november 2022. Her skabte de nødvendige faciliteter og rammer for at starte deres avlseventyr. Emilie har også været aktiv i følskuer, hingstearrangementer og har endda deltaget i en bustur i region 4 til HP Horses og Atterupgaard for at få mest muligt ud af deres avlerkarriere fra starten.

Dahl Horses

I øjeblikket ejer de fire dressuravlshopper og to springhopper hos Dahl Horses. Disse hopper har en imponerende stamtavle. Den tidligere indkøbte hoppe fra Campen Auktioner katalog 7575 fra dødsboauktionen over Stutteri EM, er blevet insemineret med Revolution, en elitehingst ejet af Helgstrand Dressage.

Revolution er kendt for at producere afkom med fantastiske gangarter og en god ridelighed. Emilie og Michael er begejstrede for deres føl, Rantino, som de mener har arvet hoppens gode egenskaber og har potentiale til at nå de høje dressurklasser.

Avlshingsten Revolution har imponeret i sin karriere, og hans præstationer taler for sig selv. Han har opnået titler som præmiehingst i Hannover og præmiehingst i Dansk Varmblod. Han har været verdensmester i dressur for 5- og 6-årige heste. Hans score og resultater taler for hans kvaliteter som avlshingst.

Kvalitetsrideheste

Emilie og Michael har taget det dristige skridt ind i avlens verden og ser frem til at bidrage til avlsbranchen i Danmark, med deres mål om at producere kvalitetsrideheste. Deres passion for heste og engagement i at forbedre avlen er en inspiration for alle, der drømmer om at følge deres lidenskab og forvandle den til virkelighed.

Auktion

Campen Auktioners hesteauktion, der omfatter i alt 16 heste, vil der være noget for enhver hesteentusiast. Kollektionen består af 9 føl, 5 heste i alderen 1-5 år samt to avlshopper. Blandt de spændende afstamninger finder man navne som Jaguar Van Paemel, Dominator Z, Action Man Ask, Todt un Prince Ask, Colorit Z, Vasco Ask og Uriko. Et særligt interessant lot, lot 3, repræsenterer hingsteføllet af Uriko, der stammer fra en stærk hoppestamme. Moderen, Why Not, har allerede opnået placeringer ved UVM som 5-årig og har en imponerende internationale præstationsrekord. Auktionen byder også på imponerende dressurafkom efter navne som Revolution, Freetown, Highfive Fuglsang og Glamourdale, hvoraf sidstnævnte blev dobbelt Grand Prix verdensmester sammen med rytteren Charlotte Fry i 2022.

Campen Auktioner er ivrige efter at præsentere denne unikke auktion, der ikke kun handler om heste, men også om de personlige historier og passioner, der omgiver dem. Både de erfarne og de nyopstartede avlere kan se frem til en begivenhed, der fremhæver mangfoldigheden og skønheden i hesteavl.

Læs seneste på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *