Efterårsferie – Forslag til Hesterelaterede Aktiviteter

Efterårsferie. Forslag til Aktiviteter

Efterårsferie – Forslag til Hesterelaterede Aktiviteter. Her kommer forslag til en række hesterelaterede aktiviter til efterårsferien. Nogle udnytter at naturen skifter, nogle er “ud af huset”, nogle er med din hest og der er også lidt praktisk islæt. Måske kan du blive inspireret, måske kan du inspirere os på HorseJournal, til aktiviteter, som vi slet ikke har tænkt på. Du er altid velkommen til at skrive en kommentar under vores artikler, sende os en besked på Facebook eller Instagram eller en mail på [email protected]

Efterårslandskabet

Selvom vejret kan være ustadigt, regnfuldt og blæsende, så er der noget smukt over efterårslandskabet. Hvis vejret tillader det, kan du arrangere et fotoshoot i de smukke farver, eller ride en tur i skoven.

Shopping

Uanset om du elsker at shoppe på nettet, eller hellere vil besøge de fysiske rideudstyrsbutikker, så indbyder ferietid til shoppetid. En hurtigt google søgning på “Udsalg Hest” viser at mange rideudstyrsbutikker tilbyder gode rabatter. Måske er der lige det du mangler.

Event

Efterårsferiens store hesteevent er World Cup i Herning. Også her er der mulighed for at shoppe, samt selvfølgelig se en masse ridning. Programmet byder på både World Cup i dressur, samt dressur og springning på forskelligt niveau.

Ridestævne

Måske har du selv meldt til stævne. Der er altid noget specielt over at ride stævne i ferier. Der er en anden stemning i denne tid bl.a. fordi mange stævnearrangører pynter flot op med græskar og måske noget Halloween uhygge.

Er du ikke stævnerytter, så indbyder ferietid til flere timer i stalden sammen med din hest, måske I skal prøve noget nyt i jeres træning, som I ikke plejer? Bomme, Cavalettis, Forhindringsbane, Lange liner – kun fantasien sætter grænser.

Rengøring og Oprydning

Brug lidt ekstra tid på at rengøre hesteboksen. Fjern spindelvæv og vask krybbe og vandkop. Måske trænger dit udstyr til eftersyn og en kærlig omgang, eller det er tid til at skifte dækken og få det gamle vasket.

Det var vores inspirationsliste til efterårsferien. Håber du får en god uge – også selvom du måske ikke er en af dem der har helt fri fra skole og arbejde.

Læs også seneste på HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *