Drillerier, nedladende kommentarer og decideret mobning af drenge der rider

Drillerier, nedladende kommentarer og decideret mobning af drenge der rider

Drillerier, nedladende kommentarer og decideret mobning af drenge der rider. I går var ridesporten “i bedste sendetid” på TV2, med fokus på dette. Gæsterne i studiet var søn og mor – Christian og Nina Kaae. Christian er springrytter og Nina er bl.a. næstformand i foreningen “Drenge i Ridesporten”. Desuden var landsholdsrytter i dressur Daniel Bachmann Andersen, også i studiet. Sammen satte de fokus på drenge i ridesporten, og det at mange af dem oplever drillerier, nedladende kommentarer og decideret mobning i skolen, pga. deres interesse for heste og ridesport.

Christian fortalte om ubehagelige kommentarer i skolen. Daniel fortalte om hvordan det at blive mobbet i barndommen, fordi man har en anderledes interesse, kan sidde i en selv som voksen. Nina, satte fokus på foreningen “Drenge i ridesporten” som har til hensigt at skabe sociale relationer imellem drenge der rider, bl.a. ved at invitere til årlige camps for drenge-ryttere i alle aldre og niveauer.

Gæsteindlæg

Tilbage i august 2023 bragte HorseJournal et gæsteindlæg med den unge dressurrytter Lucas Lynge Thomsen, som ligeledes har haft mobning inde på livet. I indlægget fortalte han bl.a. om hvor han havde fundet støtte og hvordan han var blevet bedre til at takle det hele. Du kan læse Lucas indlæg nedenfor.

HorseJournal

Har du lyst til at dele din interesse for heste og ridesport. Dine erfaringer – gode og svære stunder ol. så kan du gøre det på HorseJournal. Kontakt os gerne med din historie, et emne der ligge dig på sinde eller lign. og vi bringer det som et gæsteindlæg.

Har du lyst til at være en del af vores fællesskab, og oprette din egen blog, så kan du gøre det nemt og gratis lige her.

Link til oprettelse af blog på HorseJournal

Seneste på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *