Drenge i Ridesporten

Fællesbillede fra den seneste camp arrangeret af Drenge i Ridesporten

Har du hørt om Foreningen Drenge i Ridesporten? De har for nylig afholdt en af deres meget succesfulde camps med knap 70 deltagende ryttere. En weekend med undervisning for både dressur- og springryttere, samt masser af sjov og spas i sammenholdets tegn.

Projektet

HorseJournal har talt med Nina Kaae, som er en af initiativtagerne bag projektet.

”Foreningen udspringer af gode sociale relationer en lille håndfuld drenge imellem. De er alle springryttere, på nogenlunde samme alder, og kommer fra samme område. Under en julefrokost opstod ideen til at lave noget, som flere drenge kunne være med til, og det blev startskuddet til den første camp.

Camps

En overvældende succes fra start. Vi oplevede både en interesse for at deltage, og en velvilje til at bidrage, som var helt fantastisk. Et stort ridecenter tilbød os favorable forhold. Vanvittigt dygtige trænere var interesserede i at undervise, og rigtig mange frivillige bakkede op.

Vores mission er at selvbetalingen til en weekend camp max må være 1.000 kr. for en rytter og hest/pony. Drenge der deltager uden hest/pony og forældre betaler 350 kr. som dækker forplejning hele weekenden. For at det kan lade sig gøre kræver det frivillige kræfter både til fundraising, planlægning og koordinering samt til alt det praktiske.”

Efter den første fantastiske succes, blev tiltaget formaliseret i foreningen Drenge i Ridesporten. Grundstenene er stadig sociale relationer og sammenhold. Foreningen afholder 2 årlige camps henholdsvis sommer og vinter, men opfordrer også forældrene til drengene til at holde sammen mellem de officielle events.

Sociale relationer og sammenhold

Nina slutter af således ”Det er så fedt at se fx til stævnerne at fem drenge går bane sammen, selvom det måske kun er den ene der skal starte den pågældende klasse. Vi er meget glade for at se alle de relationer der bliver skabt drengene imellem, og hvordan sammenholdet bare blomstrer”

Læs mere om foreningen og de kommende events på foreningens hjemmeside.

Foreningen Drenge i Ridesporten

Seneste indlæg på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *