Del dine tanker på HorseJournal

Del dine tanker. Opret en Blog HorseJournal

Foto: Pexels

Del dine tanker på HorseJournal. Flere af vores bloggere har valgt at dele deres tanker om det der sker i branchen lige nu. Det kan du også gøre. Der er både mulighed for at være gæsteblogger og at oprette sin egen blog. Nedenfor er et uddrag fra nogle af de seneste blogindlæg fra HorseJournal bloggere.

Georgia Timmermann

Uddrag fra indlægget “Som prof. kommer her min mening”

Jeg elsker heste og derfor har jeg gjort det til min levevej. Derfor er det også mit ansvar at tage del i debatten om forbedring af hestenes velfærd, dele min viden/mening.”

Læs hele indlægget på dette link.

Uddrag fra indlægget “Hvordan vinder du hestens tillid ved tilridning?

Vi har venteliste på vores sted. Det er kun mig, som rider de rå heste. Jeg kan kun klare et vist antal i døgnet. En plan er vigtig for både hest og jeg, så jeg med ro i hoved og hvile i krop kan tale med hestene.”

Læs hele indlægget på dette link.

Anne Søndergaard

Uddrag fra indlægget “Du skal ikke kaste med hestesko, når du selv rider i ridehus.”

“Hvilken måde at have hest på er den rigtige? Hvad kan vi tillade os at byde dem vi kalder vores firbenede venner? Må vi ride på dem? Må vi spærre dem inde? Må vi fratage dem deres venner, deres mulighed for bevægelse, deres frihed? Må vi tilrettelægge et liv for dem, hvor de er omdrejningspunktet for vores underholdning og adspredelse – ofte med deres egen krop og psyke som prisen for vores fornøjelse?
Det er store spørgsmål, som særligt i disse dage skaber debat og forargelse rundt omkring i hesteverdenen.”

Læs hele indlægget på dette link.

Thrine Vester

Uddrag fra indlægget “Tid til reflektion over ridesporten”

“Så blev det min tur til at berøre det brandvarme emne i ridesporten for tiden, nemlig Operation X udsendelserne. Jeg har tænkt mange tanker siden det blev sendt. Rigtig mange tanker. Derfor har det også taget mig lidt tid at reflektere over hvad jeg egentlig tænker om det hele, og jeg er faktisk stadig i tvivl om hvad jeg skal tænke.”

Læs hele indlægget på dette link.

Del din viden, erfaringer og holdninger på HorseJournal

Har du lyst til at høre mere om enten af dele din viden, erfaringer og holdninger i et gæsteindlæg eller lave din egen profil og starte med at blogge så send en mail til [email protected], så vender vi tilbage. Skriv gerne hvis du har brug for en samtale.

Ellers kan du nemt og ligetil starte din egen blog lige her på dette link. Det er gratis for alle private at have en blog på HorseJournal.dk

Seneste på HorseJournal Bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *