HorseJournal tilbyder Budgetvenlig Markedsføring

HorseJournal tilbyder budgetvenlig markedsføring.

Foto: Pexels

HorseJournal tilbyder Budgetvenlig Markedsføring

HorseJournal.dk er et blogsite, som blev lanceret i juni 2023. Her kan alle med interesse for heste starte sin egen blog – nemt og gratis – uafhængigt af disciplin, race, tilhørsforhold etc. Vi repræsenterer de bløde værdier og har oparbejdet en dedikeret brugerbase, der deler ud af deres passion, erfaring og viden om heste.

Ved at tilføje HorseJournal.dk til dit marketingmix, får du ud over synlighed, også adgang til dette unikke og tætte publikum. Vi tilbyder følgende ydelser, som naturligvis kan kombineres, så de passer bedst muligt til behovet i netop jeres virksomhed.

Annoncering

Vi tilbyder bannerreklamer, der linker til jeres hjemmeside eller webshop. Disse er både velegnede for generel synlighed og i forbindelse med kampagner.

CPM 80.000 sidevisninger

Inkl. sparring omkring opsætning og udformning af det enkelte banner.

Erhvervsblog

På en erhvervsblog kan I frit dele ekspertviden i form af fx nyheder, pressemeddelelser, casestories, eller indlæg fra ambassadører.

Inkl. teknisk assistance og sparring omkring indhold og udvikling.

Advertorials

Advertorials er betalt annoncering i artikelform. Her får I mulighed for at formidle et budskab dybere og mere detaljeret end i traditionelle reklamer.

Inkl. redigering og opsætning på sitet.

Sociale Medier mm.

Vi er i tæt dialog med vores bloggere, som tæller både private, klubber og foreninger. Vi tilbyder en-til-en sparring og fælles teams møder, hvilket er med til at motivere og udvikle både den enkelte og sitet. I har også mulighed for at være samarbejdspartner på teamsmøder eller udbyde webinars.

Søger I at øge jeres tilstedeværelse på de sociale medier, er det også en mulighed at få adgang til denne unikke brugergruppe, der alle er interesserede i formidling, og besidder kompetencer indenfor fx foto, tekstforfatning og grafisk arbejde.

Kontakt

Bliv en del af Team HorseJournal. Kontakt os for uddybning af ovenstående og et skræddersyet tilbud til netop jeres virksomhed.

Hanne Prier [email protected] 

Seneste på HorseJournal.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *