Brogaarden ApS. køber Køge Korn

pr. 1.10.2023 Brogaarden ApS overtager Køge Korn inklusive virksomhedens 3 butikker.

Foto: Ejer og direktør i Køge Korn, Lars Trap (venstre) og adm. direktør Kasper Bille i Brogaarden ApS (højre)

PRESSEMEDDELELSE – Brogaarden ApS. køber Køge Korn

Den 1. oktober 2023 overtager Brogaarden ApS. alle aktiviteter i Køge Korn, inklusive butikkerne i Køge, Næstved og Kalundborg. Med overtagelsen vil Brogaarden fremover drive 6 butikker på Sjælland, som foruden de 3 nye, tæller butikker i Hørsholm, Lynge og Slagelse.

Køge Korn

”Vi har ikke som sådan haft en strategi om at skulle åbne flere butikker end dem vi har haft i mange år i Nordsjælland. Men vi har været åbne for at overtage eksisterende veldrevne butikker, som vi i forvejen har samhandel med”, siger Brogaardens direktør Kasper Bille, og fortsætter: ”Vi fik en henvendelse fra Lars Trap, som siden 2017 har drevet Køge Korn. Lars ville gerne have mere tid til familien. Placeringen af hans butikker passer godt ind i vores geografi, efter vi sidste år overtog Dyrenes Eldorado i Slagelse”.

Brogaarden

I Brogaarden ser vi frem til at fortsætte det gode samarbejde med både kunder, leverandører og personale. De tre nye Brogaarden butikker vil fortsat tilbyde kunderne Køge Korns velkendte sortiment. I løbet af de kommende måneder vil der blive suppleret med flere af Brogaardens kendte produkter til heste fra f.eks. Dodson & Horrell, Hartog, Kentucky Equine Research, Animalife samt hunde- og kattefoder produkterne fra Pro-Nutrition.

De kommende måneder forestår et større arbejde med at skabe en fælles identitet på tværs af de 6 butikker. Målet er at skabe en mere helstøbt oplevelse for kunderne af den kvalitet og kompetence Brogaarden gennem mange år har opbygget. Det arbejde glæder vi os til i samarbejde med Lars’ dygtige personale

Samme retning og ånd

Lars Trap som nu overdrager sin forretning til Brogaarden, ser frem til at deltage aktivt under det nye ejerskab: ”Det er rigtig hårdt at drive butikker alene, så efter 6 år med 7 ugentlige arbejdsdage, ser jeg frem til at kunne bruge mere tid med familien og vores heste, men også til fortsat at have min dagligdag i butikkerne og være med i den udvikling vi nu står overfor med nyt ejerskab. Det har været helt afgørende i mine overvejelser, at en ny ejer skulle have den nødvendige erfaring til at drive og udvikle butikkerne i den rigtige retning og ånd, og det er jeg sikker på at Brogaarden er de rigtige til at gøre”.

Læs også seneste på HorseJournal

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *