Blogger Præsentation – Birchgaarden

Blogger Præsentation - Birchgaarden.

Foto: Privat – Poseidon og Sofie til D4 HorseShow 2023.

Blogger Præsentation – Birchgaarden. Dette er 3. del i serien hvor vi præsenterer vores HorseJournal Blogggere. Denne gang er det Sofie og familen på Birchgaarden.

Du kan læse de to foregående lige her. (Link)

Fakta

Mit navn er Sofie Johannesen. Jeg er 25 år. Siden jeg var 2 år har jeg haft med heste at gøre.  

Ejer af 5 Heste
Athene, DV hoppe, 9 år, efter BH Don Olymbrio. 
Poseidon , Avls hingst, 4 år, Frederiksborg.
Ursula , Avls hoppe, 5 år, Frederiksborg.
Kibou , Hingst , første føl 1/2 år, Frederiksborg.
Casper,  shire/connemara, 10 år , købt da jeg arbejdede i Irland.

Drømme

Jeg drømmer om at avle Frederiksborg og blive et anerkendt navn, men brænder også for at vil avle Dansk Varmblod, som jeg går og leger med tanken om. Min passion er avl og elsker at være afsted på Dyreskuer, kåringer o.s.v. hvor hele familien er afsted. Det er vores ferier.

Foto: Privat – Ursula af Falen og Birchgaardens Kibou, til hoppe, føl og plagskue i Holbæk 2023. Mønstret af Sofie og hendes søster Anne.

Mønstring

Derfor går jeg også meget op i mønstring og klargøring af hesten/hestene op til og under kåring. Da det også har meget at sige af selv helhedsindtrykket af hesten. 

Man er Altid velkommen til at tage kontakt til mig, hvis man har spørgsmål ang. avl og kåring!! Og er altid frisk på at hjælpe med mønstring af heste, i form af enten undervisning eller klargøring op til og under kåring (løber også gerne med hesten)

Foto: Privat – Toftagergårds Poseidon og Sofie, til Frederiksborg kåring i Svendborg 2023.

Dressur

Endvidere rider jeg dressur, da jeg SLET ikke er spring rytter.

Foto: Privat – Athene og Sofie til stævne i regnvejr.

Uddannelse

Jeg er uddannet Dyrepasser med Speciale i heste og har taget noget af min uddannelse i Irland og i Tyskland. Jeg skal til at gå i lære som bygningstruktør hos Christiansen & Essenbæk.

Inspiration

I Tyskland arbejdede hos en Grand Prixrytter, som fik undervisning af Edward Gal. Der lærte jeg utrolig meget, som jeg trækker på af erfaringer i dag både med ridning og avl.

Det er også hende (Olga), som jeg var hos i Tyskland, som giver mig inspiration til at vil leve drømmen ud, da hun også er startet helt på bunden og har vist at ingen kommer sovende til noget. Hun ved præcis hvad hun avler, rider og vil med sin passion. 

Birchgaarden

Jeg bor på gård med mine forældre og søster, her har vi boet ca. 3 1/2 år. Vi købte gården for, at føre min og vores fælles drøm ud om heste. 

Min mor er også en stor del af min hverdag og stor hjælp med hestene hjemme på gården, uden hende har det været svært at få til at gå op og min far, som slår hø hvert år til hestene og ej forglemme min søster, som hjælper til med at holde Casper igang.

Bloggen

Mit mål med at blogge, er at fortælle om mig, mine heste og hverdagen på godt og ondt. Inspirere andre til at blogge og give mine erfaringer og gode råd videre. Men også så andre kan få øjnene op for mig og min passion, samt eventuel få sponsor denne vej. 

Min anden store kærlighed er min Alaskan Malamute , Sirius.

Foto: Privat – Sirius

Med venlig hilsen
Sofie 

Du kan læse mere fra Birchgaarden lige her. (Link)

Læs også seneste på HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *