August og Bramle til CSWU 2023

August og Bramle

Foto: Privat

Vores feed på Instagram har været fuld af springning og julestemning fra Vilhelmsborg, hvor Danish Derby afholder deres traditionsrige julestævner – Christmas Show Warm Up HestChristmas Show Warm Up PonyBaltic Cup og Christmas Show 2023. HorseJournal har spurgt nogle af de deltagende ryttere om deres stævne. Den første der fortæller er August Dall, der netop har deltaget ved Warm Up Pony, og også skal være med ved Baltic Cup.

Hvad hedder du og din pony?

Jeg hedder August Dall og er 14 år. Min pony hedder Bramble og er også 14 år. Jeg har haft hende i 2 år og inden jeg fik hende havde hun stort set ikke deltaget i nogle stævner.

Hun kommer fra Irland, og havde kun været i Danmark et par måneder, da jeg fik hende. Hun er simpelthen verdens sødeste ven, og giver en rigtig god tur hver gang jeg rider på hende. Da jeg fik hende havde jeg Max startet LB og nu har vi prøvet at vinde en MA.

Har du været med til Julestævne på Vilhelmsborg før eller er det første gang?

Det var 3. år i træk at jeg deltager i CSWU og det var første gang at vi kom i A finalen i guldturen. Vi havde nogle rigtig gode turer. De sidste to var fejlfrie, men jeg red ikke stærkt, for ville gerne give Bramble nogle gode turer, så hun har lyst til at springe igen og igen.

Hvad er specielt ved netop dette stævne?

Det var nogle super hyggelige dage, for jeg var sammen med nogle af mine venner, som også rider. Om aftenen hyggede vi os i lastbilerne, og hvis man havde haft en lidt dårlig tur, var det dejligt at kunne snakke om det med de andre. Så glemte man det ligesom igen.

Hvad var dine drømme/ mål med stævnet?

Målet var at ride 0 runder og dem fik jeg 3 af i alt, så jeg var glad for det. Nu skal jeg ride Baltic Cup for første gang i næste weekend og der er målet også at få nogle 0 runder.

Vi ønsker August og Bramle alt held og lykke til Baltic Cup. Har du lyst til at følge parret kan du finde dem på Instagram som @august_and_the_ponies

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *