Alsidige opvisninger i Harridslev Rideklub

Foto: Line Mortensen I Alle der gav opvisning blev takket med flotte gaver, her er det Nicoline Bjerre, der får sin gave efter endt opvisning

Alsidige opvisninger i Harridslev Rideklub. Til klubbens 50 års jubilæum, var der ud over bl.a. kæpheste konkurrencer og skattejagt også arrangeret alsidige opvisninger i både spring, dressur, western og kørsel.

Arrangementet blev afholdt på en varm solskinsdag i klubbens store ridehal. Her var den ene kortside spærret af med plads til tilskuere, mad og drikke, sponsorstande mm.

Foto: HorseJournal I Formand i HARK Karin Sørensen og underviser Jeanette Skrædderdal

LÆS OGSÅ: Formand i 50 dage til 50 års Jubilæum

Springopvisning

Nicoline Bjerre var inviteret til at give en springopvisning på ponyen HM Darco Design, som hun har haft stillet til rådighed i lidt over 1 år af avlerne Pernille Halkjær og Thomas Mikkelsen. Sammen har de udviklet sig fra LA til nu at springe S. Nicoline rider sit sidste ponyår, og starter på sportslinjen på HHX efter sommerferien, så ridningen stopper ikke selvom ponytiden rinder ud. Således skulle Nicoline allerede til stævne dagen efter opvisningen, på en ung hest, som hun ligeledes rider for avler.

Foto: Line Mortensen

Dressur

Helle Pedersen på sin smukke dressurhest Central Park, som sammen gav en bevægende opvisning.

Foto: Line Mortensen

Western og Kørsel

Både disciplinerne western og kørsel blev også demonstreret på fineste vis, hvilket vidner om alsidigheden i Harridslev Rideklub.

Foto: Line Mortensen

Foto: Line Mortensen

HorseJournal Blog

Vidste du at alle private, men også rideklubber kan oprette sin egen blog på HorseJournal helt GRATIS, og skrive om alt mellem himmel og jord vedr. heste?

OPRET BLOG LIGE HER

For rideklubber kan det være en god mulighed for at udgive redaktionelt omtale af klubbens stævner, aktiviteter ol., eller fx at bruge bloggen som et klubblad. Harridslev Rideklub har allerede valgt at oprette deres blog.

SE HARRIDSLEV RIDEKLUBS BLOG LIGE HER

Læs også seneste på HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *