6 Forslag til Emner på Bloggen

Træer i efterårsvejr til blogindlæg om hvad man kan skrive om i overgangen mellem sommer og efterår.

6 forlag til emner på bloggen – i overgangen mellem sommer og efterår. Hvad skal jeg skrive om på min blog? Her er 6 forslag til emner på din HorseJournal Blog, som relaterer til overgangen mellem sommer og efterår.

Det er sjældent at vejret skifter så markant, som det har gjort i 2023. Fra en en rekord solrig og knastør juni til en rekord våd juli.

I skrivende stund ser det ud til, at vi får lidt sommervejr tilbage, men inden længe melder efteråret sin ankomst, med de glæder og udfordringer der følger med. Vejret har betydning for de fleste ryttere og deres heste, og årstidernes skiften kan være kilde til inspiration. Her kommer vi med 6 forslag til emner, du kan tage op på din HorseJournal Blog.

1. Vejrskift

Træning når vejret skifter. Rider du ude i alt slags vejr, eller er du vild med ridehus? Hvad er mulighederne, der hvor du har din hest? Er du blevet fanget i en af de pludselige og voldsomme regnbyger?

2. Stævner

Overgangen mellem udendørs og indendørs stævner. Udendørssæsonen byder på mange traditionsrige stævner, ikke mindst diverse mesterskaber. Lige præcis i år har flere af selv de mest erfarne stævnearrangører og veloptimerede faciliteter været udfordret af vand på banerne efter pludselige og voldsomme regnskyl.

Er du en af dem, der har været til et vådt stævne, kan det være et emne. Ligeledes kan det være et emne at skrive om fordele og udfordringer nu stævnerne igen rykker indendørs. Hvordan forbereder du dig? Har du og din hest nogle specielle fordele eller udfordringer ved det ene eller det andet? En spædende, vild eller sjov stævneoplevelse i relation til ude/inde kunne også være en ide til et blogindlæg.

3. Fold

Hvordan er foldene hos dig? Var de knastørre for så at blive våde? Hvad med græsset, hvordan er det vokset hos dig? Har du taget specielle forholdsregler eller indrettet noget anderledes end ellers pga. de store skift. Plejer du at have udfordringer med mudrede folde? Hvad gør du ved det?

4. Stald

Har du dine heste på stald eller i løsdrift? Gør du efterårsklar, og hvordan? Er der noget du planlægger at gøre anderledes i år end tidligere?

5. Udstyr og Beklædning

Hvad er din holdning til klipning af heste og ponyer samt dækkener? Hvad med din egen beklædning, både din ridebeklædning og beklædning i stalden. Er der noget specielt fodtøj du er glad for, og gerne vil anbefale?

6. Sikkerhed

Mørket kommer snigende – du kan derfor også med fordel inspirere mht. sikkerhed på din blog. Det kan være et indlæg om reflekser, ridning i trafikken ol. Du kan også skrive om fede rideture på stubmarkerne eller i naturen.

Bonus

En solrig efterårsdag giver et smukt lys til en fotosession. Brug græskar og lav måske allerede nu en optakt til Halloween.

Læs også – Seneste indlæg på HorseJournal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *